Blog Başlık

  • Haziran 16, 2020

    Zorlu Hava Şartlarında Sınırları Zorlayın

    Soğuk, şiddetli rüzgâr, yağış… Zorlu hava şartlarına meydan okuyabilmek, limitleri aşan performansa sahip outdoor ürünleriyle mümkün. The North Face, tam da bu noktada gündeme geliyor.

    İki doğa yürüyüşü tutkununun hayallerini takip etmesiyle başlayan macera, günümüzde tüm hızıyla devam ediyor. The North Face bugün, performans giyimi, ayakkabıları ve ekipmanlarında yenilikçi teknolojilerle üstün kalite sunmakta.

    Gelin, The North Face’i dağcılar, ekstrem kayakçılar ve snowboardcuların bir numaralı tercihi haline getiren teknolojilerden bazılarını inceleyelim.

    WindWall

    The North Face Ceket gibi ürünlerde karşımıza çıkardığı bu teknolojide, soğuk rüzgâra karşı üstün korumayı garanti altına alıyor.

    Windwall kumaştan imal edilen ürünler, rüzgârın soğuğunu başarılı şekilde keser. Bu, onların tek işlevi değil. Windwall ayrıca, nefes alabilir yapı sunar. Böylece aşırı ısınma ve terleme meydana gelmez.

    Primaloft

    Primaloft, termal giysilerde ısıyı korumak için kullanılan bir yalıtım teknolojisidir.

    Farklı ihtiyaçlara göre özelleşmiş versiyonlara sahip sistem, ısı yalıtımı sağlamanın yanı sıra, nefes alabilir, sıkıştırılabilir ve son derece yumuşak bir yapıdadır.

    Thermoball

    Primaloft Teknolojisinden yararlanılarak geliştirilen Thermoball için, kaz tüyüne sentetik alternatif demek mümkün. Sentetik malzeme ve kaz tüyünün avantajlı özellikleri, Thermoball teknolojisinde bir araya getirildi.

    Sistem, sentetikler gibi su geçirmezken, kaz tüyü gibi hafif ve sıkıştırılabilir özelliktedir ve kaz tüyü kadar sıcak tutar.

    Islandığında bile hafifliğini koruyan Thermoball malzeme katlandığında, küçük bir cebe sığacak hacme ulaşabilmekte. Primaloft dolgu, kaz tüyü gibi sıkı kümelerden meydana gelir, ısıyı küçük hava ceplerine hapsetmek suretiyle sıcaklığı korur.

    Nano- Dokuma

    Hava geçirgenlik ve su geçirmezlik özellikleri bir arada bulunabilir mi?

    Söz konusu Nano- Dokuma ile üretilmiş kumaşlarsa, evet.

    Yüksek oranda hava geçirgenliği sağlarken su geçirmeyen nano boy iplikler, Nano- Dokuma teknolojisiyle üretilmektedir. Bu teknolojide, 200000’den fazla küçük delik yer alır. Bu delikler, nano zar adlı nefes alabilen su geçirmez bir katman oluşturur.

    Keşfetmeye Devam Et!

    The North Face, birbirinden üstün daha pek çok teknolojiye sahip. Bu sistemlerle donatılmış yüksek performanslı The North Face Bot, ceket, pantolon, bere gibi ürünlere online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

    The North Face İmzalı Üstün Teknolojiler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR