Blog Başlık

  • Haziran 16, 2020

    Sokağın En İyisi

    O bugün Amerika’da günlük giyim ve çocuk kategorilerinde büyük bir farkla pazar lideri ve Amerika’nın en büyük ikinci markası. Bu başarı, kesinlikle tesadüf değil.

    Fonksiyonellik ve tasarımı bir araya getiren Skechers, 1992 yılında karşımıza çıktı. 190’dan fazla ülkede 1000’in üzerinde mağazayla her gün dünyanın dört bir tarafına standartları yüksek kaliteyi ulaştıran marka, 2011’den beri Türkiye’de de pazara sahip.

    Peki, Neden Skechers ? Skechers’ı sektör liderleri arasına sokan özellikleri neler?

    Yüksek Performans ve Konfor

    Limitleri aşan performans ve yüksek oranda rahatlığın peşine düştüğünüzde kendinizi kaçınılmaz olarak Skechers dünyasında bulacaksınız. Skechers ayakkabılar, sağladıkları geniş hareket özgürlüğü ile dikkat çekiyor.

    Geniş hareket özgürlüğü, vücut hareketlerine uyumla mümkündür. Tasarım bedene ne ölçüde uyum sağlıyorsa, o oranda hareket özgürlüğü ve konfor kazandırır.

    Yenilikçi sistem ve teknolojilerle Skechers, sınırları ortadan kaldırıyor. Skech Air, Memory Foam, Energy Burst, Quick Fit, Go Run, Go Walk, Relaxed Fit, Water Repellent, Gel Infused Memory gibi teknolojiler, ürünleri benzerlerinden öne çıkarıyor. Bu gelişmiş sistemler sebebiyle Skechers ayakkabılar, ayakkabı olmanın ötesinde konumlanır, konforun ve özgürlüğün somutlaşmış haline dönüşür.

    Farklı gereksinimlere, farklı teknik özelliklerle cevap verilmekte. Bu kapsamda, ayakkabı modellerindetam boy yastıklı iç taban, darbe etkisini azaltan destekleyici orta taban, Dura-Grip esnek kauçuktan yüksek yer tutuşu sağlayan dış taban, daha fazla dayanıklılık sağlayan sentetik katmanlar, yumuşak destekli yaka ve dil alanı, yumuşak kumaştan iç astar gibi detaylar yer almaktadır.

    Tarzınızı Güçlendirecek Görsel Tasarımlar

    Sokağa kendi imzanızı atın. Bunun için profesyonellerle iş birliği yapmaya ihtiyacınız var. Yalnızca görsel tasarımda trend yaratabilen markalar, özgün stiller oluşturmanıza yardım edebilir.

    Neden Skechers sorusu, görsel tasarım konusunu da ilgilendiriyor. Spor alanlarında ve sokakta… Skechers, bulunduğu her yerde varlığını baskın şekilde hissettirir, çünkü o, bir moda ikonu.

    Birbirinden dinamik modeller, etkili ve enerjik görüntüler ortaya çıkarmak için güçlü birer araç. Özgür ruhlu sokak modası için kombin hazırlarken özgün stiller için Skechers ayakkabılardan yardım alın. Onlar, beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

     

     

    Skechers'ı üstün kılan özellikler neler? Neden Skechers?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR