Blog Başlık

  • Haziran 16, 2020

    Sezonun İddialı Puma Trendleri Neler?

     

    Güç, hız ve çeviklik, vasatla yetinmeyenler için Puma koleksiyonlarında bir araya geliyor. Her seviyede yüksek performans, yeni sezonda da üstün Puma teknolojileri ve tasarımlarıyla garanti altında. Peki, bu sezon spor alanları ve sokaklar hangi Puma Ayakkabı Modelleriyle dolacak?

     

     

    Platform Tabanla Yüksek Feminen Etki

     

    Spor ayakkabı tasarımlarında feminen tarzı en güçlü yansıtan öğelerden biri platform taban. Taban yüksekliğindeki küçük bir artış, modelin karakterini tamamen değiştirebilir.

     

    Gündelik sneakerların klasik tarzı, Vikky Ribbon Bold’la güncelleniyor. Vikky Ribbon Bold modellerinde feminen etkiyi arttıran platform taban, dikkat çeken ilk özelliklerden biri. Süet dış kaplama, görüntüye eklenmiş şık bir dokunuş olarak konumlanıyor. Süet malzeme kullanımı Vikky Ribbon Bold modellerini casual stiller için oldukça uygun hale getirmekte.

     

    Kalın logolu bağcıklar ve yanda bulunan klasik Puma Formstrip deseni ise tarzınızı daha güçlü şekilde ifade etmenizi sağlıyor.

     

     

    Nostalji İçeren Modern Tasarımlar

     

    Uzun süredir baskın bir güce sahip retro trendi, etkisini kolay kolay yitirmeyeceğe benziyor. Sezona hâkim Puma trendlerinde de retro etkisini gözlemlemek mümkün.

     

    Turin II serisi, 70’li yılların güncellenmiş versiyonunu sunmakta. Görsel tasarımda eliptik form, bizi geçmişe götürürken, yeni teknolojiler ve tasarımlar geleceği bugüne getiriyor. 70’lerin klasik sneaker modellerinden ilham alan Turin II modelleri, güncel yastıklama teknolojisi ve kalıp sistemiyle yüksek konfor seviyesinde.

     

    Turin II modellerinde konfor seviyesi üzerinde etkiye sahip detaylardan bir diğeri, SoftFoam+ çorap astarı. Özel dokuya sahip bu astar, yumuşak bir yastıklama sağlamakta.

     

    Geçmişte yolculuk yapmak isteyenler için diğer adres, Thunder serisi. Thunder, efsane tasarımların günümüzde de varlık sürdürmesi misyonunu taşıyor. 90’lı yılların Cell System koşu modelleri, Thunder modellerinin esin kaynaklarından. Hafif orta taban teknolojisi IMEVA, bu modellerin gösterisine görkem katıyor.

     

     

    Kombinde Ferrari İhtişamı

     

    Ferrari koleksiyonuna ait olanlar kuşkusuz, Puma 2019 Ayakkabı Modellerinin en iddialılarından. Ferrari modelleri, işlevselliği ve estetiği yenilikçi şekilde bir araya getirmekte.

     

    Sock ayakkabılarda Ferrari Evo Cat II tasarımları, beklentileri değiştiriyor. Bu ayakkabılarda kullanılan IGNITE orta taban tasarımı, mükemmel destek ve denge için geliştirildi.

    SEZONUN FAVORİ PUMA AYAKKABI MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR