Blog Başlık

  • Haziran 16, 2020

    Bir Çift Sneakerla Birden Fazla Stil

     

    Hem stil sahibi hem konforlu… Bir ayakkabıdan başka ne istenebilir ki?

    Beklentileri fazlasıyla karşılayan sneaker ayakkabılar bu yüzden, ortaya çıktıkları ilk dönemden beri yoğun ilgi görüyor. Onlar bugün sokak modasının vazgeçilmezleri arasında.

    Peki, Sneaker Nasıl Kombinlenir?  Konu, farklı stiller özelinde incelenebilir.

     

     

    Denim ve Sneaker

     

    İkisi de hayat dolu, ikisi de özgür. O yüzden, çok iyi anlaşıyorlar. Denim kumaştan üretilen pantolon, ceket, gömlek gibi parçalar, sneaker ayakkabılar için en ideal alternatiflerin başında geliyor.

    Jean pantolon, t- shirt ve bir çift sneakers, son derece kullanışlı bir kombin meydana getirecektir.

     

     

    Klasik Stil ve Sneakers? Neden Olmasın?

     

    Eklektik tarz, son yıllarda modanın hâkimi. Ev dekorasyonundan giyime, onu geniş bir alanda görüyoruz.

    Sınırların içine hapsolmak istemiyorsanız, farklı karakterdeki parçaları uyumlu şekilde bir araya getiren eklektik yaklaşımı benimseyebilirsiniz. Bu, özgür ve özgün görüntüler elde etmenizde hayli işinize yarayacaktır.

    Eklektik stilin hâkimiyeti, sadece sokak modasında değil, ofis gibi kuralları daha katı konseptlerde de seçim alanını genişletti. Bu kapsamda, klasik tarz ve spor tarzı bir araya getirmek, sıkça kullanılan yöntemlerden biri. Klasiğin asaletini, spor stilin dinamizmiyle aynı potada eritince ortaya, "smart casual” stil çıkıyor.

    Sneakerları bu tür tarzlar için kullanabilirsiniz. Basic t- shirt, açık renkli keten pantolon ya da koyu renkli denim pantolon, blazer ceket, sneakers ve fulardan oluşan bir kombin, hem sokak hem de ofis için uygun olacaktır.

     

     

    Etek ve Sneakers

     

    Etekler ve elbiseler de artık sneaker ayakkabılarla iyi anlaşan parçalar.

    Bilek üstünde biten bol ya da dar kesimli etekleri sneaker ayakkabılarla bir araya getirmek, salaş stile giden yolu kısaltıyor. Etek boyu kısaysa ve ayakkabı olarak sneakers tercih edilmişse, soket çorapları da kombine dâhil ederek, oldukça genç bir görüntü elde edebilirsiniz.

     

     

    Bomber Ceket ve Sneakers

     

     

    Sneaker Nasıl Kombinlenir sorusu, kışlık kombinlerde gündeme, bomber ceketleri de getiriyor.

    80’li yılların ortasından 90’ların ortasına kadar olan dönemde altın çağını yaşayan bomber ceketler, son yıllarda yine yükselişe geçen trendlerden. Onları sneaker ayakkabılarla buluşturarak kusursuz bir urban tarz elde etmeniz mümkün.

    Kadın Sneaker Ayakkabılar Nasıl Kombinlenir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR