Blog Başlık

  • Haziran 16, 2020

    Kışlık Çocuk Ayakkabılar Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?

    Kış şartları, çizme, bot gibi mevsime özel ayakkabı türlerinin seçiminde, mevsime özel kriterleri değerlendirmeyi gerektiriyor.

    Çocuğunuz için kışlık ayakkabı seçerken göz önüne almanız gereken başlıca faktörler; sıcak tutma, su geçirmeme, konfor, sağlam tutuş ve yüksek hareket özgürlüğü.

    Sıcak tutma özelliğinin nefes alır yapıyla birlikte değerlendirilmesinde fayda var. Bu tip yüzeyler hava transferine izin verir. Nefes alır sayaya sahip ayakkabılar ayağın havayla temasını tamamen kesmedikleri için terleme, koku gibi sorunlara neden olmaz.

    Kış şartlarından koruyacak tasarımın, hareketi kısıtlamamasına dikkat edin. Bileği saran, kalın yapı hafif ve esnek olmalı. Ayağın doğal yapısına ve ayak hareketlerine uyum şartını, kışlık ayakkabılarda da arayın.

    Tüm bunların yanı sıra elbette, ayakkabının üretildiği malzemenin sağlık için risk oluşturmamasına da dikkat etmelisiniz. Ayakkabı üretiminde kullanılan hiçbir malzeme kanserojen özellik göstermemeli. Yalnızca güvenilir üreticilerin ürünleri bu açıdan gönül rahatlığıyla tercih edilebilirdir.

    Adidas Tasarımları Beklentileri Karşılıyor

    Çocuğunuz için ayakkabı seçerken kaliteyi şansa bırakmayın. En iyilerin markası Adidas, kışlık çocuk ayakkabılarında da fark yaratan teknolojiler sunuyor. Peki, Adidas Çocuk Bot Modellerini farklı kılan özellikler neler?

    Sağlam Tutuş

    Kış şartları arasında en zorlularından biri elbette, kaygan zemin.

    Adidas çocuk botları, karla kaplı yüzeyde sağlam tutuş sağlayacak dış tabana sahiptir. Bu tabanlar, kaymayı önleyerek güvenliği sağladığı gibi, yürüme sırasında da daha fazla konfor sunar.

    Ayaklar Kuru Kalsın!

    Yağmurun ve karın, minik ayaklara ulaşmasına izin vermeyin. Yalıtımlı iç tabana sahip Adidas çocuk botları, yüksek oranda kuruluk sağlar.

    Su geçirmezlikte mükemmelin peşindeyseniz, yenilikçi Adidas teknolojilerinden yardım alın. Climaproof malzemesi, suyu uzaklaştırır, ayakkabı içini her zaman kuru tutar.

    Sıcacık Konfor

    Ayakların soğuk hava karşısında savunmasız kalması, pek çok hastalığa davetiye çıkarır. O nedenle, kışlık ayakkabıların öncelikli görevi, ayakları sıcak tutmak. Ayakkabı içinde sıcak ortam ise, iyi bir yalıtımla mümkün.

    Adidas çocuk botlarda karşımıza çıkan PrimaLoft yalıtımı, maksimum sıcaklık için tasarlandı.

    Yumuşak Saya

    Konfor olmadan olmaz.

    Yumuşak kumaş sayaya sahip Adidas çocuk botları, kış şartlarında da ayakların rahat etmesini sağlıyor.

    Adidas Çocuk Botları Gözde Spor’da!

    Yılın soğuk dönemlerini maksimum konforla geçirmeye yardım edecek Adidas Çocuk Bot Modellerine online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

    ÇOCUKLARA KIŞLIK AYAKKABI ALIRKEN BUNLARA DİKKAT!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR