Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap
Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap
Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap

Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap SX4863 (SX4863-101)

Marka : Nike
Fiyat : ₺649,90(KDV Dahil)

Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap

Nike Lightweight çorap, ayağınızın tam olarak uyum sağlaması ve konforlu bir kullanım sunması için özel olarak tasarlanmıştır. Fileli bölmeleri ve esnek pamuklu kumaşı sayesinde ayaklarınız nefes alır ve rahat edersiniz. Y dikişli topuk bölmesi ise rahat bir uyum sağlar ve çorabın ayağınızda kaymasını önler.

Bu çorapların file bölmeleri, daha iyi havalandırma sağlayarak ayaklarınızın serin kalmasını sağlar. Ayrıca, takviyeli ayak parmağı kısmı çabuk aşınan alanın daha dayanıklı olmasını sağlar ve bu sayede çoraplarınızın ömrü uzar.

Nike Lightweight çoraplar, makinede yıkanabilir özelliği ile kullanımı son derece kolaydır. Üstelik tamamen ithal edilen %100 kumaş kalitesi ile üretilmiştir. Bu çoraplar, stil ve konforu bir araya getirerek size harika bir deneyim sunar.

Spor tutkunlarına özel ürünlerin bulunduğu gozdespor.com'a hoş geldiniz! Burada sporun her alanına yönelik birbirinden kaliteli ürünleri bulabilirsiniz.

Alışveriş yapmak için sitemize üye olabilir ya da misafir olarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz ürünlerin tamamı orijinal ve lisanslıdır, dolayısıyla kaliteli ve güvenilir ürünler satın alabilirsiniz.

Sitemizde bulunan ürünler, koşu, fitness, basketbol, futbol, tenis, yüzme, voleybol gibi pek çok spor dalına yönelik ekipman ve giyim ürünleri ile takım ve spor kulüplerine özel lisanslı ürünler arasında değişiyor.

Hemen şimdi gozdespor.com'a girin, sizin için en uygun ürünleri seçin ve spor deneyiminizi en üst seviyeye çıkarın!

Kadın
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR