Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap
Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap
Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap

Nike W Nk Evry Ltwt Foot 3Pr Kadın Çorap SX4863 (SX4863-010)

Marka : Nike
Fiyat : ₺649,90(KDV Dahil)

NIKE LIGHTWEIGHT FOOTIE KADIN ANTRENMAN ÇORABI 

Nike Lightweight Footie Kadın Antrenman Çorabı, antrenmanınızda rahat bir his sağlamak için esnek pamuklu kumaştan üretilmiştir. Bu çorap, ayak bileğinizin üst kısmında sıkıca oturarak gelişmiş bir destek sunar. Ayrıca, çorabın file yapısı sayesinde ayağınız nefes alır ve yumuşak bir his verir.

Y dikişli topuk bölgesi, rahat bir uyum sunar ve ayak parmakları kısmı takviyeli olarak tasarlanarak daha dayanıklı hale getirilmiştir. Böylece çorap, çabuk aşınan alanlarda daha fazla dayanıklılık sağlar.

Çorabın file bölmeleri ise daha iyi havalandırma sağlayarak ayağınızın terlemesini engeller. Bu sayede antrenman boyunca ayaklarınız serin ve kuru kalır. Ayrıca çorap, makinede yıkanabilir özelliği sayesinde kolay bir şekilde temizlenebilir.

Nike Lightweight Footie Kadın Antrenman Çorabı, ithal edilmiş olup %100 kumaştan üretilmiştir. Kaliteli malzemesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunar ve antrenmanlarınızda maksimum performans sağlamak için tasarlanmıştır.

Spor tutkunları, Gozdespor.com'a hoş geldiniz! Yüksek kaliteli spor ekipmanları, aksesuarları ve giyim ürünleri ile spor deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmanıza yardımcı oluyoruz. Üstelik sezonun en trend ürünlerini ve en son koleksiyonları sizler için stoklarımızda bulunduruyoruz.

Hayalinizdeki spor ayakkabıları, en rahat antrenman kıyafetlerini, en dayanıklı spor çantalarını ve daha birçok ürünü Gozdespor.com'da bulabilirsiniz. En sevdiğiniz spor markaları, en uygun fiyatlarla ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlerle buluşuyor.

Siz de sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürmek istiyorsanız, Gozdespor.com'a hemen göz atın ve sepetinizi doldurun. Spor keyfinizi bir adım öteye taşıyın!

Kadın
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR