Skechers Shoe Care U Water Proofer Ayakkabı Bakım Ürünü
Skechers Shoe Care U Water Proofer Ayakkabı Bakım Ürünü
Skechers Shoe Care U Water Proofer Ayakkabı Bakım Ürünü

Skechers Shoe Care U Water Proofer Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri S212503 (S212503-001)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺179,00(KDV Dahil)

Skechers Shoe Care U Water Proofer Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri: Ayakkabılarınıza Üstün Koruma

Skechers Shoe Care U Water Proofer, ayakkabılarınızı su ve lekelere karşı koruma sağlayan özel bir formülasyona sahiptir. Ayrıca sıvı önleyici olarak da kullanılabilir. Toz ve kire karşı da etkili bir koruma sunar.

Kullanım Talimatları

Standart kullanımlarda 1 şişe ile 10-12 çift ayakkabı temizlenebilmektedir. Yağmurlu havalarda tercihen 1 gece öncesinden havadar bir ortamda ayakkabının üst kısmına minimum 25-30 cm mesafeden sıkılması önerilir. Skechers Shoe Care U Water Proofer, süet, nubuk, deri, kumaş, gore-tex, sympa-tex gibi yüzeyler dahil olmak üzere birçok alanda etkili bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca, file ve özel olarak geliştirilmiş file yüzeylerde de etkilidir.

Skechers Unisex Ayakkabı Yüzey Koruyucu Sprey ile Ayakkabılarınız Üst Seviye Koruma Altında!

Skechers Unisex Ayakkabı Yüzey Koruyucu Sprey, içerisinde bulunan özel formülü ile deri ve kumaş ayakkabılarınızın suya dayanıklılığını arttırır. Ayrıca sıvı ve kuru lekelere karşı dururken, nefes alabilen bir yapı sunar. Kuru ayakkabılara ıslak koşullarda giyilmeden en az bir gün önce uygulanmalıdır.

Kullanım Talimatları

Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız. Ayakkabıya 20-25 cm mesafeden uygulanması gerekmektedir. Renk uyumu tespiti için küçük bir bölgeye uygulayarak deneme yapılması tavsiye edilir. Eşit bir biçimde ayakkabının her yerine uygulanan Unisex Yüzey Koruyucu Sprey sonrası ayakkabı havalandırarak en az 1 gün kurumaya bırakınız.

Çevre Dostu Formül ile Üstün Sonuçlar

Çevre dostu formülü ile Unisex Yüzey Koruyucu Sprey, deri, süet ve kumaş yüzeylerde en iyi sonuçları verir. Ayakkabılarınızı uzun ömürlü koruma altına alın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR