Skechers Shoe Care U Anti Odor Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri
Skechers Shoe Care U Anti Odor Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri
Skechers Shoe Care U Anti Odor Ayakkabı Bakım Ürünü

Skechers Shoe Care U Anti Odor Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri S212502 (S212502-001)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺179,00(KDV Dahil)

Skechers Shoe Care U Anti Odor Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri S212502

Skechers Shoe Care U Anti Odor Shoe Care Unisex Bakım Ürünleri S212502, ayakkabı bakımı için mükemmel bir seçenektir. Özel formülü sayesinde ayakkabıda koku oluşumunu öteleyerek tazelik sağlar. Ayrıca yoga matları, spor çantaları ve el çantaları gibi diğer eşyalarda da kullanılabilir.

Sık kullanımlarda, ürünün etkisini koruması için 3-4 günde bir uygulanması önerilir. Alkol bazlı formülüyle etkili sonuçlar sağlar ve standart kullanımlarda bir şişe ile 10-12 kez ayakkabı kokusunu giderme işlemi sağlayabilirsiniz.

Skechers Anti Odor Ayakkabı Bakım Ürünü, ayakkabılarınızı tazelemek için idealdir. Spreyi ayakkabının üst kısmına püskürterek oluşan kokuları kolayca giderebilir ve daha sonra havalandırarak kurutma işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca dış tabanda fazla kir bulunması durumunda da kullanılabilir.

Çok kirli tabanlıklar için spreyi bolca sıkarak nazikçe kuru bir bez veya naylon fırça ile ovalayarak temizlik yapabilirsiniz. Kalan fazla nemi temiz ve kuru bir bezle sildikten sonra ayakkabılarınızı tekrar giyebilirsiniz. Çevre dostu formülüyle Skechers Anti Odor Ayakkabı Bakım Ürünü, ayakkabı bakımı konusunda vazgeçilmez bir yardımcıdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR