Salomon Outsnap Cswp Erkek Bot
Salomon Outsnap Cswp Erkek Bot
Salomon Outsnap Cswp Erkek Bot
Salomon Outsnap Cswp Erkek Bot
Salomon Outsnap Cswp Erkek Bot

Salomon Out Snap Cswp Erkek Spor Ayakkabısı L40922000 (L40922000-22667)

Marka : Salomon
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺6.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.249,25(KDV Dahil)

Salomon Out Snap Cswp Erkek Spor Ayakkabısı L40922000

GozdeSpor.com, Salomon'un teknik bilgi birikimi ile donatılmış Out Snap Cswp Erkek Spor Ayakkabısı ile dışarıda geçirdiğiniz her anın keyfini çıkarmanızı sağlıyor. ClimaSalomon™ mebranlı su geçirmez dikişsiz saya ve aşınmaya dayanıklı özel zemin desenine sahip Contagrip® MD taban sistemi gibi detaylarla üretilen bu ayakkabı, her koşulda size konfor sunar.

Atletik Tarz, Atletik Konfor: İnce üst yapısı, geleneksel kışlık botlardan daha az hacimli bir görünüm sunar. Salomon'un patika koşusu ve yürüyüş tecrübesi, tüm açık hava etkinlikleri için istediğiniz yastıklama, esneklik ve dinamik konforu sunar.

Hafif ve Dayanıklı: Sert, sentetik saya, Contagrip® dış taban ve topuk dolgusu, uzun süreli koruma sağlarken ağırlığı minimumda tutar.

Su Geçirmez ve Dayanıklı: Özel işlem ile suya karşı dayanıklılık sağlanarak hafif yağmur ve sağanak sırasında ayağınızın kuru kalmasını sağlar.

Koruyucu Bandı: Ayağın yan ve orta taraflarını koruyan, ayağın tabanını saran deri, sentetik veya kauçuk sargı.

Kalıplı OrthoLite® Taban Astarı: Ayakkabınızın konforunu ve performansını yükseltmek için ayak yapınıza uygun şekilde tasarlanmıştır.

Energycell Teknolojisi: Yüksek performanslı EVA köpük, şok emilimini maksimize eder.

Out Snap Cswp, şehirde veya doğada günlük yaşam için mükemmel bir seçenektir. Mikro polar astar ve kış iç tabanı ek sıcaklık sağlarken, Contagrip® dış taban ıslak veya kuru yüzeylerde güvenli bir tutuş sunar. Hem doğada hem de şehirde stilinizi tamamlayın, GozdeSpor.com'da sizleri bekliyor!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR