Eşofman Takımı Kombinleri

Eşofman Takımı Kombinleri

Şık giyinmek elbette herkesin isteğidir, fakat eşofman rahatlığı diye bir gerçekte var! Eşofmanlar, rahat kalıpları ile pek çok kişinin gönlüne taht kurmuştur. Bir kere giyildiği zaman bir daha bırakılamayan eşofmanlar ile rahatlığın keyfi sürülse de bazı zamanlarda şık görünmek bir gereksinim halini alıyor. Bu gibi durumlarda ise akıllara şu soru geliyor. “Rahat bir şıklık yakalayabilir miyim?” Eşofman takımı kombinleri genel olarak salaş bir tarz etrafında benimsense de bu sektör günümüzde fazlaca talep alıyor.

Pek çok farklı renk, desen ve modelde ortaya çıkan eşofman takımı kombinleri ile gündelik yaşamınızda eşofmandan başka bir kıyafete ihtiyacınız kalmayacak gibi duruyor. Eğer siz de eşofman takımı ile yapılabilecek kombinleri merak ediyorsanız, işte muhakkak bilmeniz gereken öneriler…

Siyah ve Beyaz Tonları ile Ciddi Bir Hava Oluşturun

Eşofman takımının rahatlığının tadını çıkarırken, aynı zamanda da şık bir görünüm elde edebilmek için renkli seçimler yerine daha sade ve cool gösterecek renklere geçiş yapılabilir. Bunun en büyük öncüsü hiç şüphesiz siyah ve beyaz olmaktadır. Siyah ve beyazı bir arada kullanabileceğiniz gibi tek başına da giyebilirsiniz. Beyazın asaleti ve siyahın o ciddi tavrı sizi bambaşka bir seviyeye çıkartacaktır. Gün içerisinde inanılmaz rahat olmanıza rağmen, şıklığınızdan ve zarifliğinizden asla ödün vermeniz gerekmiyor. Şık bir spor ayakkabı tam da bu kombinin altında ihtiyacınız olan şey!

Rahat Günlerinizde Renkli Giyimden Vazgeçmeyin

Rahatlığı tercih etmek istediğiniz bir başka günde de eğer şık görünmek gibi bir zorunluğunuz yoksa eşofman takımlarının renkli dünyasına adımınızı atabilirsiniz. Rengarenk alt ve üst takımları sırası ile deneyin. O gün enerjiniz ile en çok uyuşan eşofman takımını üzerinize geçirin ve kendinizi günün güzelliğine bırakın! Ayakkabı seçiminde de tercihinizi gökkuşağı tonlarından yana kullanın! Cıvıl cıvıl bir gün için renkli güneş gözlükleri ile kombininizi destekleyin. Unutmayın ki renkli kıyafetler insanın enerjisini oldukça fazla yükseltecektir.

Takım Kıyafetlerin Biraz Dışına Çıkın

Bilindiği üzere eşofman takımları bir örnek satılmaktadır. Alt ve üstün bir paket olarak satışa sunulması büyük çoğunluğu memnun etmektedir. Çünkü kafa yorarak kombin yapma ihtimali sona ermektedir. Yine de ara sıra eşofman takımının sizler için yaratmış olduğu kombinlerin dışına çıkabilmelisiniz.

Elinizdeki tüm eşofman takımlarını yan yana getirin ve alt ve üst takımları birbiri ile kombinlemeye başlayın. Yalnızca eşofman takımlarını değil, bir eşofman altının üzerine farklı bir sweatshirt ya da crop giyerek farklılığı sürdürmeye devam edin. Bu işlem ile elinizdeki kombin fazlalığını kısa süre içerisinde fark edeceksiniz. Kendinizi tekrar etmeye başladığınız zamanlarda bu yöntemden yardım alabilirsiniz.

Spor Ayakkabı Seçiminde Renk Uyumuna Dikkat!

Spor ayakkabı seçimi pek çok kişinin önem vermediği bir şey olsa da aslında özellikle söz konusu eşofman takımı kombinleri olduğu zaman büyük önem arz ediyor. Spor ayakkabı kesinlikle her gün giydiğiniz bir spor ayakkabı olmamalıdır. Farklı renklerde birkaç spor ayakkabı edinmek iyi bir fikir olabilir.

Bunun yanında Sneaker, Oxford vs. gibi farklı spor ayakkabı çeşitlerine bakılabilir. Böylelikle eşofman takımı kombinleri konusunda kararsızlık yaşarsanız gün içinde yapacağınız şeyleri ön plana çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarla gün içinde ufak bir gezi, yemek için Oxford, spor dolu eğlenceli bir gün için ise yürüyüş ayakkabısı işinizi görecektir.

Spor Giyimde Çanta Takmamazlık Yapmayın

Spor kombin giyinen kişilerin en büyük yanılgısı kesinlikle “bugün spor giyindim, o yüzden çanta takmama gerek yok” düşüncesidir. Halbuki bu tamamen yanlış bir düşünce olmaktadır. Gün içerisinde giymeye karar verdiğiniz eşofman takımına ek olarak güzel bir sırt çantası ya da bel çantası takabilirsiniz.

Son dönemin modası haline gelen bel çantalarından kesinlikle birkaç farklı renk, boyut ve renkte edinmeniz gerekiyor. Böylelikle eşofman takımı kombinleri daha rahat bir şekilde oluşturulabilir. Bunun yanı sıra spor giyindiniz diye çanta takmayarak elinizde taşımak zorunda kaldığınız onlarca eşyanızı güvenli bir yerde tutabilirsiniz. Spor giyimde çanta takmaya alışmanın zamanı geldi de geçiyor!

Eşofman Takımı ile Sade Bir Makyaj

Eşofman takımlarını giydikten sonra o günü daha sade ve sıradan geçirme isteği hemen herkesin sarar. Bu gibi durumlar ile karşı karşıya kaldıktan sonra biraz durun ve neden makyaj yapmadığınızı düşünün. Spor giyinen kadınların büyük oranı, eşofman takımı giymelerinden dolayı o günü makyajsız geçiriyor. Bunun yerine hafif ve sade bir makyaj yaparak daha duru ve zarif yüz hatlarına sahip olabilirsiniz.

Eşofman takımı kombinleri söz konusu olduğunda üzerinize giyin ve daha sonrasında fırçalarınızı elinize alın. Olabilecek en sade makyajınızı yapmaya başlayın. Bu sizi çok daha fresh gösterecektir. Eşofman takımınızın renkli ile uyumlu olan bir far ya da ruj tercihinde bulunarak ufak çapta bir uyum yakalamanız mümkün olacaktır.

Sweatshirtler Her Zaman Yanınızda

Sweatshirtler ortaya çıktığı ilk andan itibaren pek çok rahat giyim bağımlısının favori kıyafeti oldu. Kapüşonlu ve rahat kalıplı olması ile adeta pijama etkisi yaratan sweatshirtler, görünüşleri ile de son derece iyi bir seçenek halini alıyor. Genel olarak eşofman altlarının üzerine giyilen sweatshirt modelleri, pantolon ve tayt modelleri için de gayet geçerli bir kıyafet!

Eğer siz de spor giyim söz konusu olduğu zaman farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorsanız, sweatshirtlerin renkli ve birbirinden farklı desenlerden oluşan dünyasına adım atabilirsiniz. Günümüzde spor giyim söz konusu olduğu zaman dolabınızdan kesinlikle eksik olmaması gereken ürünlerin başında sweatshirt çeşitleri yer alıyor.

Taytların Rahat ve Şık Dünyasına Adım Atın

Eşofman takımlarının rahatlığına elbette diyecek yok, fakat taytlar da bir o kadar rahatlığı ile göz dolduruyor. Tayt modelleri kadın giyim sektöründe o kadar revaçta ki şu an piyasada sayılamayacak kadar fazla tayt modeli bulunuyor. Her bir taytın farklı renkleri, desenleri ve kumaş özellikleri var.

Bunun yanı sıra spor giyim için olan taytlar ile gündelik taytların arasında ciddi farklar var. Eğer siz eşofman takımınızın yalnızca üstünü giyecekseniz, altına iyi bir tayt işinizi görecektir. Eşofman üstleri ya sweathsirt şeklinde ya da fermuarlı bir sweatshirt şeklinde üretilmektedir. Tayt, ince askılı bir crop ve eşofman üstü ile muazzam bir kombin elde edebilmek son derece kolay! Şık bir bel çantası ve hoş bir sneaker ayakkabı ile bu iş tamam!

Crop ve Eşofman Altı Uyumuna İnanın

Crop modellerinin şıklığına inanmayan kadın sayısı çok az sayıdadır. Piyasaya ilk düştüğü andan itibaren ortalığı yakıp kavuran crop modelleri, çoğunlukla tayt çeşitleri ve pantolonlar ile bir araya getirilse de şık eşofman altları için crop modelleri harika bir seçenek olacaktır. Özellikle son dönemde popülerliği epey artan soft renk tonlarındaki eşofman altları ile hasır görünümlü bir crop modelini bir araya getirmek gerçekten de şahane olacaktır. Bu giyim kombinine ek olarak pembe camlara sahip, yuvarlak bir güneş gözlüğü sizi inanılmaz cool gösterecektir. Eğer elinizde varsa bir kasket şapka kombininizi daha da üst seviyelere çıkarabilir.

 

Bir önceki yazımıza https://www.gozdespor.com/blog/icerik/5-adimda-spor-giyim-tarzi-modasi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: eşofman takımı
Haziran 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR