Selex Spider Body Eldiven
Selex Spider Body Eldiven

Selex Spider Body Eldiven 8697666704797 (8697666704797-X)

Marka : Selex
Fiyat : ₺159,00(KDV Dahil)

Selex Spider Body Eldiven

El ayasına uyum sağlayan hatlar, özel kumaş kullanımı ve hava alan detaylarıyla, spor etkinliklerinde ideal bir tutuş için özel tasarımdır. Elin anatomik yapısına göre kusursuz bir şekilde tasarlanmış olan modeller, erkekler için kavrama ve bırakma hareketlerini kolay hale getirir.

Kısa parmak detayı, kavrayıcı bilek özelliğiyle el hareketlerinin rahat bir şekilde yapılmasını sağlayacak olan fitness eldiveni, sıcaklığa ve soğuğa karşı duyarlı bir yapıya sahiptir.

Özel tasarımıyla avuç içinin ve parmak eklemlerinin rahat hareket etmesini sağlamakta, hissizlik duygusuna karşı koymaktadır.

  • Özel nefes alabilen kumaş yapısına sahiptir.
  • Parmakları kısa ve boğum yerlerinden kavrayıcıdır.
  • Ayarlanabilir bilek tasarımına sahiptir.
  • Elin anatomik yapısına göre esneme özelliği bulunur.
  • Antrenmanlarınızda el desteği için ideal konfor sağlar.
  • Güçlü tasarımıyla elin esnek hareketlerine uyum sağlayabilecek kapasitede olması, kumaşının verdiği ideal konfordan geçmektedir. Gün boyu antrenmanlarınızda size eşlik ederken, özellikle kayma ve burkulma durumlarına karşı engel olacak şekilde tasarlanmıştır. Özel avuç içi tasarımı ve kaymaz kumaş yapısıyla ideal kavrama ve tutuş özelliklerini size sunarken spor etkinliklerinizde kendinizi rahat hissetmenize odaklanarak tasarlanmıştır. Şık hatlar, kavrayıcı güçlü tasarım ve el anatomisine uygun sportif kullanış için idealdir.

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR