Salomon X REVEAL GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon X REVEAL GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon X REVEAL GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon X REVEAL GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon X REVEAL GTX Erkek Spor Ayakkabısı

Salomon X Reveal Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı L40969100 (L40969100-20854)

Marka : Salomon
Fiyat : ₺1.379,99(KDV Dahil)

Salomon X Reveal GORE-TEX®

Salomon X Reveal GORE-TEX® outdoor ayakkabı atletik bir görünüme sahiptir.  Stratejik olarak yerleştirilmiş olan Otholite astar teknolojisi sayesinde rahat etmenizi sağlar.  Hafif yapısı ve su geçirmez Gore-tex teknolojisi ve Contagrip taban ile extra konfor sunar.

  • Orta tabandaki EnergyCell teknolojisi, alınan darbelere karşı veya yaralanmayı önlemek için şoku absorbe eder.( EnergyCell: Ön ayak desteği sağlayarak ağırlığı dış tabana atar. )
  • Anti-debris Mesh: Anti kum önleyici astar, kum,çakıl, toz gibi istenmeyen artıkların tabanlık ve ayak arasında birikmesini önler.
  • Ağırlık 320 gr
  • Standart ve düzenli bağcık sistemi
  • Dikişsiz yapı

 

GORE-TEX®

 

Gore-tex su geçirmez ve nefes alabilen bir membran (zar) çeşididir. Kumaşın yapısında bulunan suya, rüzgara dayanıklı ve nefes alabilen aşırı derece ince bir zardır. Üzerinde, santimetre karede dokuz milyardan fazla gözenek bulunmaktadır. Bir GORE-TEX® katmanlı kumaş oluşturmak için GORE-TEX® zar yüksek performanslı astar ile kabuk tekstil arasına yerleştirilir. Gore-Tex kumaşlar suyu ve rüzgarı dışarıda tutarken içeride biriken su buharını dış ortama atarlar. GORE-TEX® teknolojisine sahip ürünler sizi hem dışarıdan hem de içeriden kuru tutar.

 

 

M&S CONTAGRIP

 

Ayakkabının zemine temas eden kısmında bulunan bu teknoloji; Bileşenleri ve benzersiz geometrik yapısı sayesinde dayanıklılığı ve mükemmel zemin tutuşunu bir arada sunar.

 

 

ORTHOLITE®

 

OrthoLite ® iç taban yastığı, Ortholite ® köpük ve EVA malzemenin birleştirilmesi ile üretilmiş, ayak sağlığına, serinletme, kuru tutma, hijyen, darbe emme ve konfor gibi önemli katkılar sağlamıştır. Ortholite ® iç taban, ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olur ve zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak bu özelliklerini kaybetmez, Ortholite ® aynı zamanda çevre dostudur, geri dönüştürülebilir.

Ortholite markasının, özel ürünü olan ve dünyaca kabul görmüş Ortholite köpüğü ve evasının kullanıldığı tabanlıklardır. Ayağın ayakkabı içerisinde rahat etmesini sağlar ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.

 

 

 

Erkek
Tümünü Görüntüle
Etiketler
Şubatİndirim, Salomon, Salomon X, Salomon X Reveal, Salomon X Reveal Gtx, Salomon X Reveal Gtx Erkek, Salomon X Reveal Gtx Erkek Outdoor, Salomon X Reveal Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Reveal Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon X Reveal Gtx Outdoor, Salomon X Reveal Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Reveal Gtx Ayakkabısı, Salomon X Reveal Erkek, Salomon X Reveal Erkek Outdoor, Salomon X Reveal Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Reveal Erkek Ayakkabısı, Salomon X Reveal Outdoor, Salomon X Reveal Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Reveal Ayakkabısı, Salomon X Gtx, Salomon X Gtx Erkek, Salomon X Gtx Erkek Outdoor, Salomon X Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon X Gtx Outdoor, Salomon X Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Gtx Ayakkabısı, Salomon X Erkek, Salomon X Erkek Outdoor, Salomon X Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Erkek Ayakkabısı, Salomon X Outdoor, Salomon X Outdoor Ayakkabısı, Salomon X Ayakkabısı, Salomon Reveal, Salomon Reveal Gtx, Salomon Reveal Gtx Erkek, Salomon Reveal Gtx Erkek Outdoor, Salomon Reveal Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Reveal Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Reveal Gtx Outdoor, Salomon Reveal Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon Reveal Gtx Ayakkabısı, Salomon Reveal Erkek, Salomon Reveal Erkek Outdoor, Salomon Reveal Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Reveal Erkek Ayakkabısı, Salomon Reveal Outdoor, Salomon Reveal Outdoor Ayakkabısı, Salomon Reveal Ayakkabısı, Salomon Gtx,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR