Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar
Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar
Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar
Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar

Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar EQYFT03162 (EQYFT03162-12834)

Marka : Quiksilver
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺1.599,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.199,99(KDV Dahil)

Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar

Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar  Dry Flight Technologysiyle üretilmiştir. Açık hava etkinlikleriniz sırasında sizi sıcak ve rahat tutmak için tasarlanmış bu harika polar açık hava etkinlikleriniz için harika bir seçimdir. Üstün teknolojilerle üretilen bu kumaş son derece nefes alabilir, ve aynı zamanda sizi sıcak tutmak için üstün yalıtım sunar. Hafif, dayanıklı ve mükemmel esneme özelliklerine sahiptir, bu polar, el ısıtıcı cepleri, manşetlerde parmak delikleri, likralı bağlama ve kamalı dikişler gibi özelliklere sahiptir. Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar onu oldukça dayanıklı ve rahat kılan %100 Polyesterden üretilmiştir.

Açık hava maceralarınız için rahat ve şık bir polar ceket mi arıyorsunuz? Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar şimdi Gozdespor.com'da!

Önü tamamen fermuarlı ve saklama için çok sayıda cebe sahip bu yüksek kaliteli polar ceketle sıcak ve rahat kalın. Kayak, snowboard, doğa yürüyüşü veya sadece günlük giyim gibi tüm açık hava etkinlikleriniz için mükemmel uyum sağlayan  Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar, tüm doğa tutkunlarının olmazsa olmazıdır.

Bu muhteşem ürünü kaçırmayın! Gozdespor.com'dan Quiksilver Mission Fz M Otlr Erkek Polar ürününüzü sipariş etmek için şimdi tıklayın ve açık havada harika bir tarzla mücadele etmeye hazırlanın.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR