Nike U Nk Evry Max Cush Crew 3Pr Erkek Çorap
Nike U Nk Evry Max Cush Crew 3Pr Erkek Çorap
Nike U Nk Evry Max Cush Crew 3Pr Erkek Çorap

Nike U Nk Evry Max Cush Crew 3Pr Erkek Çorap SX5547 (SX5547-100)

Marka : Nike
Fiyat : ₺599,00(KDV Dahil)

Nike U Nk Evry Max Cush Crew 3Pr Erkek Çorap

Nike Everyday Max Cushioned Çoraplarla sınırlarını aş! Dri-FIT teknolojisi sayesinde ayağının kuru kalmasına ve rahat etmesine yardımcı olan bu çoraplar, ekstra kalın havlu kumaşı tabanıyla ayak egzersizleri ve ağırlık kaldırma gibi aktivitelerde ekstra rahatlık sunar. Ayağın tabanındaki aşınmaya dayanıklı iplikler, kayma riskini azaltırken, üst kısmındaki file kumaş da havalandırma sağlar. Crew silüeti, ayak bileğini rahat ettirirken anatomik olarak doğru sol ve sağ çoraplar doğal bir yapı sunmak için tasarlanmıştır.

%76-90 polyester/%0-13 pamuk/%8-9 naylon/%2 spandeks malzemelerinden oluşan Nike Everyday Max Cushioned Çoraplar, makinede yıkanabilir ve ithal edilmiştir. Gerçek içeriği için etiketi kontrol edebilirsiniz.

Sınırsız hareket özgürlüğü ve rahatlığı için Nike Everyday Max Cushioned Çoraplarını hemen şimdi sepetine ekleyerek deneyebilirsin.

Spor yaparken rahatlık ve konfor senin için de önemliyse, Gozdespor.com'un geniş ürün yelpazesine göz at! Dünya markalarının en yeni ve en popüler ürünlerini bir arada bulabileceğin sitemizde, tarzına uygun ürünleri keşfetmek için hemen tıkla. Spor ayakkabılarından çoraplara, t-shirtlerden şortlara, her türlü spor ihtiyacına uygun ürünlerle dolu bir dünya seni bekliyor. En kaliteli malzemeler ve en son teknolojilerle üretilen ürünlerimizle, spor yaparken her zaman en iyisini yaşayacaksın. Hızlı ve güvenli alışveriş için hemen sitemizi ziyaret et!

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR