Nike Bıg Mouth Bottle 2.0 22 Oz Atomıc Green
Nike Bıg Mouth Bottle 2.0 22 Oz Atomıc Green
Nike Bıg Mouth Bottle 2.0 22 Oz Atomıc Green

Nike Bıg Mouth Bottle 2.0 22 Oz Atomıc Green N0000042306 (N0000042306-X)

Marka : Nike
Fiyat : ₺69,90(KDV Dahil)

Sporu yaşam tarzı haline getirenlerin vazgeçemediği aksesuarlardan olan Big Mouth 22 Oz gri suluk, ergonomik tasarımı ile tercih ediliyor. Spor dışında gündelik hayatta ve uzun yolculuklarda da kullanılan suluk, sıvıları yazın soğuk kışın ise sıcak tutmayı başarıyor.

Ergonomik Yapı

Kullanım amacına uygun olarak tasarlanan ergonomik yapıları ile ilgi gören işlevsel sporcu suluğu, dış yüzeyi ve iç yapısı ile dikkat çekiyor. Konforlu kullanım imkanı sunan sıvıların sıcaklık ve soğukluk derecesini en üst düzeyde koruyan, tüm özelliklere sahip olan sporcu aksesuarı su sızdırmaz özelliğe de sahip. Elle kavramada son derece kolay kullanılabilen model, pratik bir konfor sunuyor. İnsan sağlığına zarar vermeyen materyaller ile üretilen ürün, geniş ağızlı, geniş kapaklı ve kolay taşınabilir.

Kırılmaz ve Sızdırmaz

Tek seferde açılıp kapanabilen vidalı kapak sistemi bulunan suluk ile spor aktivitesi yaparken ne kadar su tükettiğinizi de takip edebilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklı, kırılmaz ve sızdırmaz özellikteki hafif yapılı ergonomik tasarımlı ürün kolay temizlenme özelliği sayesinde bakteri oluşumunu da önler. Paslanmaz çelik malzemeden imal edilen Big Mouth 22 Oz gri suluk, kullanışlı formu ile tüm gün yanınızdan ayıramayacağınız bir aksesuarınız olacak.

73% LOW DENSITY POLYETHYLENE, 23% POLYPROPYLENE, 4% SILICONE

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR