Jordan Playground 8P Black
Jordan Playground 8P Black
Jordan Playground 8P Black

Jordan Playground 8P Basketbol Topu J0001865041 (J0001865041-X)

Marka : Nike
Fiyat : ₺259,90(KDV Dahil)

Dünya devi basketbol topu, eğlenceli spor etkinliklerinde size özel tasarımlarla sunulmaktadır. Orijinal tasarımın verdiği özel kullanımının yanı sıra sert ve belirgin hatlarla bir basketbol topundan çok daha fazlasını bulabileceğiniz kauçuk materyalden tasarlanmıştır. Jordan Playground 8P unisex siyah basketbol topu, renk ve model hatlarıyla eğlencenize eşlik eder.

Jordan Playground 8P Unisex Siyah Basketbol Topu Özellikleri

Sekme ve sıçrama kapasitesi yüksek olan dayanıklı bir model olarak Jordan Playgound 8p basket topu, dayanıklı yapısıyla potada fark yaratacaktır. Sağlamlık ve dayanıklılık açısından özel bir kullanım sunar, profesyonel basketbol severlere özel kavrayış ve kaymazlık etkisini uzun süre taşır.

  • İki renk, klasik özel tasarımdır.
  • Sıçramada dünya markası olabilecek hatlara sahiptir.
  • Dayanıklı ve şeklinden ödün vermeyen bir duruş sergiler.
  • Kauçuk maddeden yapılmış, hava alanı geniş ve esnek tutulmuştur.
  • Tutma ve kavramada ideal aynı zamanda kaymaz dokuya sahiptir.

Jordan Eğlencenin Basketbol Topu!

Eğlenceli ve profesyonel spor etkinlikleri için potaya her zaman yakışan hatlara sahip olan basketbol topu, başlangıç ve ileri seviye sporcular için uygundur. Göz alıcı hatları ve renk seçenekleri ile siyahın verdiği asaleti de size sunacaktır. Uzun süre dayanıklı, kavranabilir aynı zamanda profesyonel bir kullanım sağlar. Ölçüleri uygun, kullanımı kolay ve dayanıklılığını Jorden modellerin cool görünümünden alacak kadar da duruş sahibidir.

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR