Crocs Crocband Unisex Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik

Crocs Crocband Unisex Terlik 11016 (11016-4SL)

Marka : Crocs
Fiyat : ₺1.859,00(KDV Dahil)

Crocs Crocband Unisex Sandalet

Gozdespor.com'da bulabileceğin Crocs Crocband Unisex Sandalet, vintage tarzı ve klasik Crocs konforunu bir araya getiriyor. Bu hafif sandalet, imzalarını attığımız Croslite™ malzemesi ile üretilmiştir ve ayak formuna tamamen uyum sağlar. Rahat bir deneyim sunmak için topuk kayışlarıyla tasarlanmıştır.

Bu sandalet kokuya dayanıklıdır ve kolayca temizlenebilir. Ayrıca hızlı kuruma özelliği sayesinde su ile temas ettiğinde bile çabuk kurur. Havalandırma portları, gelişmiş nefes alabilirlik sağlar ve ayaklarını serin tutar. Sandaletin hafif ve işaretsiz tabanları sayesinde her adımda rahatlık hissi yaşarsın.

Crocs Crocband Unisex Sandalet, su dostu bir yapıya sahiptir, yani plajda, havuzda veya diğer su aktivitelerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Tamamen kalıplanmış Croslite™ malzemesi, hafif yastıklama ve rahatlık sunar.

Sandaletin topuk kayışı, geriye doğru sıkı bir oturuş sağlamak için ileriye doğru salınır. Böylece ayaklarının sandaletin içinde güvenli ve rahat kalmasını sağlar.

Crocs Crocband Unisex Sandalet'i hemen gozdespor.com'da keşfederek, vintage tarzı ve eşsiz Crocs konforunu deneyimleyebilirsin.

Kadın
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR