Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik

Crocs Crocband Unisex Terlik 11016 (11016-01U)

Marka : Crocs
Fiyat : ₺1.859,00(KDV Dahil)

Crocs Crocband Unisex Sandalet

Crocs Crocband unisex terlikler, vintage tarzı ve klasik Crocs konforunu bir araya getiriyor. Ayak formuna tamamen uyum sağlayan imzalı Croslite™ malzemesi sayesinde hafif bir yapıya sahip olan bu ayakkabılar, topuk kayışları ile rahatça oturuyor.

Koku ve ter oluşumunu engelleyen ve temizlenmesi kolay olan Crocs Crocband terlikler, hızlı kuruma özelliği ile kullanıcılarına pratik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca, gelişmiş nefes alabilirlik için havalandırma portları bulunuyor ve bu sayede ayaklarınızın serin kalmasını sağlıyor.

Crocs Crocband terlikler, su dostu özellikleri ile de öne çıkıyor. Tamamen kalıplanmış Croslite™ malzemesi sayesinde hafif yastıklama ve rahatlık sunan bu terlikler, topuk kayışı ile geriye doğru salınarak ayakkabıların ayağınıza daha rahat oturmasını sağlar.

İhtiyaçlarınıza ve zevklerinize uygun Crocs Crocband terlik modellerini özel bir alışveriş deneyimi sunan gozdespor.com'a hoş geldiniz! Burada, sporun her alanına yönelik ekipman ve giyim ürünleri ile takım ürünleri bulabilirsiniz. Sitemize üye olarak ya da misafir olarak alışveriş yapabilirsiniz. Sunduğumuz ürünlerin tamamı orijinal ve lisanslıdır, dolayısıyla kaliteli ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunarız. İade ve değişim işlemleriniz de üye paneliniz ile kolaylıkla iade ve değişim işlemlerinizi yönetebilirsiniz, böylece satın aldığınız ürünlerde herhangi bir sorun yaşamanız durumunda hızlıca çözüm bulabilirsiniz.

Güvenli ödeme seçenekleri ve profesyonel müşteri hizmetleri ekibimizle, spor deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmak için her zaman yanınızdayız.

Hemen şimdi gozdespor.com'a girin, sizin için en uygun ürünleri seçin ve spor tutkunlarının aradığı kaliteyi yaşayın!

Kadın
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR