Sneaker Kombinleri

Sneaker Kombinleri

Sneakarlar özellikle son 7 – 8 yıl içinde hem bayan giyimde hem de erkek giyimde öyle bir noktaya geldi ki pek çok kişi Sneakerlardan önce ne giydiklerini unuttu. Şık görünmek için diğer ayakkabıların yerine de geçen bu spor ayakkabılar, tüm dünyada modaya yön veren parçaların başında yer almaya başlayınca dünyaca ünlü markalar da birbirinden farklı renklerde ve tasarımlarda Sneaker modelleri sunarak tüketicilere farklı kombinler oluşturma fırsatı sağlıyor. Siz de farklı kombinleri değerlendirerek şık ve spor bir görünümü aynı anda yakalayabilir ve çevrenizde tarzınız ile her zaman en çok konuşulan isim haline gelebilirsiniz.

Sneakerlarınız ile dikkat çekmek ve adınızdan sık sık söz ettirmek istiyorsanız öncelikle buna uygun bir şekilde giyinmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun için de en çok görülen ve tercih edilen çözümler ayak bileklerinizi gösterecek alt parçalar ve pantolonlar giymenizdir. Kısa bileğe kadar olan bir skinny jean özellikle Sneaker kombini yaparken işinizi fazlasıyla görecektir. Tüm bunların yanı sıra elbise tercih etmek istiyorsanız ve günlük giyim tarzının biraz dışına çıkacak bir kıyafet ile Sneaker kombinlemeyi planlıyorsanız da bu hedeflerinizi ideal renk ve tasarımlara sahip Sneaker modelleri arasından doğru seçimi yaparak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sneaker Spor Ayakkabı Kombinleri

Sneaker spor ayakkabı kombinleri, aklınıza gelebilecek hemen hemen bütün giyim parçaları ile uygulanabilmektedir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kıyafet seçimi yapıp altına en uygun gidecek Sneaker seçimini gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin elbise altına Sneaker giymeyi planlıyorsanız, denim ir jile elbisenin altına düz ve açık renklerde bir tasarıma sahip Sneaker giyerek hayalinizdeki şık ve sportif görünümü kolaylıkla elde etmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapacağınız kombinlere en rahat uyacak renk ve tasarımlara sahip Sneaker modellerini incelemek için internet üzerinden bu giyim parçalarını satışa sunan sitelerden küçük bir araştırma yapabiliriniz. Sokak modasına uyumlu ve cool bir giyim tarzı yakalamak için ihtiyacınız olan ayakkabı modelleri arasında öne çıkan Sneakerlar, özellikle son yıllarda bay ve bayan giyimde en çok tercih edilen ayakkabı türlerinin başında yer almaktadır.

 

Bayanlar İçin Sneaker Kombin Seçenekleri

Bayanlar için Sneaker giyerek sıra dışı bir görünüm elde etmek oldukça kolaydır. Son dönemin trendleri arasında yer almaya devam eden Sneakerlar arasından seçim yaptıktan sonra siz de bu sportif ve ilgi çekici ayakkabılarınız ile en çok uyumlu olacak giyim tarzınızı oluşturmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Örneğin bisikletçi taytlarınızı blazer ceketler ile kombinleyerek altına spor ayakkabısı tercihlerinizi Sneaker modelleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Bu kombine ek olarak çanta aksesuarı niyetine bel çantası tercih etmeniz durumunda, ceketinizin üzerine çıkartarak kemer olarak görünmesini sağlayabilir ve böylelikle çok şık ve spor bir görünüm kazanabilirsiniz.

İşte bu tür küçük dokunuşlar yaparak Sneaker modelleriniz ile çok ilgi çekici ve dikkat toplayıcı kombinler oluşturmanız oldukça basittir. Bayanların Sneaker kombinleri arasında en çok tercih ettikleri modellerden ve tasarımlardan biri de blazer ceketler ile kombinlenen sade tasarıma sahip Sneaker ayakkabılardır. Bu sayede siz de hiç olmadığınız kadar cool ve havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yüksek bel streç pantolonlar vücudunuzun kıvrımlarını daha net görünmesini sağlayacağı için bu seçimin üzerine crop bir üst parça tercihinde bulunarak pantolonunu vücudunuzdaki duruşunu da örtmemiş olabilirsiniz. Bu tarz ilgi çekici bir kombini de doğal olarak renkli ve şık tasarıma sahip Sneaker ayakkabı modelleri arasından doğru seçimi yaparak daha da dikkat çekici bir özelliğe kavuşturabilirsiniz.

Bisikletçi taytları blazer ceketlerle kombinlemek sezonun en trendlerinden biri olarak öne çıktığı için tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bu kombini oluşturan çok sayıda genç bayana rastlamak mümkündür. Ancak bu kombinde fark yaratan detayların başında da tercih edilen Sneaker ayakkabı modelleri gelmektedir.  Tüm bu dikkat çekici kombin ve giyim tarzların yanı sıra birbirinden özel tasarımlara sahip Sneaker ayakkabıları, kargo pantolonlar ile de kombinleyebilirsiniz. Sokak ruhunu en iyi şekilde kendi giyim tarzınıza yansıtmak için tercih edebileceğiniz bu kombinleri sezonun en çok tercih edilen favori desenli gömlekler ile tamamlayabilirsiniz.

 

Erkekler Sneaker Tercihinde Nelere Dikkat Etmeli ?

Sneaker spor ayakkabılar bayanlar kadar erkeklerin de günlük yaşantısında giyim tercihlerini etkileyen parçalardan biri haline geldiği için büyük önem taşıyor. Klasik bir takım altına bile giyilebilen beyaz renkli düz tasarıma sahip spor ayakkabılar, kanvas pantolonlar ile oluşturulan kombinlerin de en çok dikkat çeken şekillerinden biri olmayı başarıyor. Erkek modası söz konusu olduğunda bu tarz görünümler özellikle son yıllarda trend olmaya devam ediyor. Erkekler için spor giyim hem büyük rahatlık ve konfor veren hem de aynı zamanda çok şık bir görünüm elde edilmesini sağlayan Sneaker ayakkabı tercihinde de her zaman olduğu gibi bazı püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor.

Öncelikle yapacağınız kombine göre tercih edeceğiniz Sneaker modelinin değişeceğini unutmamanız gerekir. Bu yüzden belli başlı kurallara dikkat ederek giyim tarzınıza en uygun Sneaker modellerini satın almanızda fayda vardır. Günlük stilinizde spor ayakkabı giymeye özen gösteriyorsanız, trendlere ve modaya göre karar vermek yerine dolabınızdaki en çok uyumlu ayakkabı modelini tercih etmeniz tavsiye edilir. Yapacağınız kombinlere en çok uyacak renklere ve özelliklere sahip Sneaker modeli, sizin için doğru sportif giyim seçeneklerinde öncelik olmalıdır.

Bunun yanı sıra bir diğer Sneaker ayakkabı giyim kuralı da temizlik ve bakımdır. Her ne kadar çok para harcayıp harika bir kombin yapmış olsanız da Sneaker ayakkabılarınız yeterince temiz görünmüyorsa, bu durumda stiliniz asla güzel görünmeyecektir. Dolayısıyla hemen hemen katıldığınız bütün ortamlarda Sneakerlarınızı fırça ile temizleyip bağcıklarını düzeli olarak yıkayıp temiz tutmaya özen göstermeniz gerekir. Aynı zamanda kötü koku yapabilen Sneaker ayakkabılarınızın da kötü kokusunu gidermek için düzenli olarak yıkayıp bakımını yapmanız önemli görülen kriter ve faktörler arasında yer almaktadır.

 

Sneaker ile Gündelik Stil

Gündelik giyim tarzına sadık bir kişiyseniz bu tarzınızı ideal ölçülerde ve tasarım özelliklerine sahip Sneaker spor ayakkabı modelleri ile kombinlemeniz mantıklı olacaktır. Sneaker’lar ile klasik stilinizi yaratmak için pantolonlarınızın bol kesim olmamasına özen göstermeniz önemlidir. Ayrıca gündelik giyimde dar paçalı jean kot pantolon tercih ediyorsanız, bu tarza uygun Sneaker seçiminde bulunmanız gerekir. Yine aynı şekilde boru paça kanvas pantolonlar ile de en uyumlu şekilde giyilebilen Sneaker spor ayakkabı modelleri bulunmaktadır. Altınıza bu seçimlerden yaptıktan sonra üstünüze de baskılı tişörtler veya düz ya da desenli gömlekler ile tamamlayarak çok sportif ve ilgi çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Blazer ceketler de bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de Sneaker ile yaratılan modanın en çok tercih edilen parçaları arasında yer almaktadır. Bu sayede çok havalı ve estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer erkek Sneaker modelleri arasında doğru seçim yapıp günlük hayatta güvenle giyebileceğiniz bir seçim yapmakta zorlanıyorsanız, marjinal kombinler yaratmak yerine internet üzerinden araştırma yaparak denenmiş ve onaylanmış stilleri tercih etmeniz tavsiye edilir.

 

Bir önceki yazımıza https://www.gozdespor.com/blog/icerik/evde-spor-yaparken-dikkat-etmeniz-gerekenler linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: sneaker
Ağustos 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR