Hummel Hmllong Sport 1Pk Rıght Sıde Desıng Socks Spor Ekipmanı Çorap
Hummel Hmllong Sport 1Pk Rıght Sıde Desıng Socks Spor Ekipmanı Çorap

Hummel Hmllong Sport 1Pk Rıght Sıde Desıng Socks Unisex Çorap 970146 (970146-2001)

Marka : Hummel
Fiyat : ₺109,95(KDV Dahil)

 

Hummel Hmllong Sport 1Pk Rıght Sıde Desıng Socks Unisex Çorap

Hummel Hmllong Sport 1Pk Rıght Sıde Desıng Socks, yoğun antrenmanlar için tasarlanmış siyah renkli uzun çoraplardır. Spor salonunda veya açık havada kullanabileceğiniz bu çoraplar, spor ekipmanlarınızın vazgeçilmez tamamlayıcısı olacak.

%70 pamuk, %17 polyamid, %10 polyester ve %3 elastan karışımı ile üretilen bu çoraplar, yumuşak dokusu sayesinde rahat bir kullanım sunar. Aynı zamanda arkasındaki şerit detaylarıyla da dikkat çeker. Uzunluğu sayesinde büyük kolaylık sağlar ve yoğun antrenmanlarınızda bile konforlu bir kullanım sunar.

Gözdespor, sporcuların ihtiyaç duydukları tüm spor malzemelerini bulabilecekleri bir alışveriş platformudur. Sitemizde yer alan geniş ürün yelpazesi arasında spor ayakkabıları, spor kıyafetleri, spor çantaları, spor aksesuarları ve daha birçok ürün bulunmaktadır.

Spor yaparken kaliteli ekipmanların önemi büyüktür. Gözdespor olarak, müşterilerimizin en iyi spor deneyimini yaşamaları için kaliteli ürünler sunuyoruz. Üstelik en uygun fiyatlarla!

Siz de spor yaparken en iyi ekipmanlara sahip olmak istiyorsanız, hemen gozdespor.com adresini ziyaret edin ve beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyin. Hızlı ve güvenli ödeme seçeneklerimizle alışverişinizi tamamlayabilir, ürünlerinizi kapınıza kadar teslim alabilirsiniz.

Unutmayın, spor yapmak sadece vücut sağlığı için değil, aynı zamanda zihin sağlığı için de önemlidir. Gözdespor olarak, sizleri spor yapmaya teşvik etmek ve en iyi ekipmanlarla donatmak için buradayız. Hemen alışverişe başlayın!

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR