Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont

Merrell Josh Erkek Yağmurluk M23JOSH (M23JOSH-33)

Marka : Merrell
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺2.499,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.749,99(KDV Dahil)

Kış ayının gelmesi açık hava etkinliklerinin sona ermesi gerektiği anlamına gelmez. Doğru teçhizat ve kıyafetle kış ayları daha fazla heyecan verici ve açık hava maceralarıyla dolu olabilir. En sert iklim koşulları bile üzerinizde Merrell Josh Erkek Montu varken sizi durduramayacak. Şimdi Merrell Josh Erkek Montu ile dışarı çıkıp doğayı keşfetme zamanı!

Her türlü açık hava macerası için doğru donanıma sahip olmak çok önemlidir. Merrell'ın üstün teknolojisiyle üretilen Josh Erkek Outdoor montuyla hem en zorlu hava koşullarına meydan okurken aynı zamanda şıklığınızla göz kamaştıracaksınız.

Fiziksel aktivitelerinizi yaparken en önemli şeylerden biri doğru kıyafetler giymektir. Açık havanın tadını çıkarmak için dış mekân kıyafetleri ve teçhizatı çok önemlidir! Doğru kıyafet her şeyi değiştirebilir. Maceralarınız sırasında sizi sıcak ve kuru tutmak için tasarlanmış en yeni outdoor ekipmanlarını bulabilirsiniz. Merrell Josh Erkek Montu Windproof astarı sayesinde rüzgar ve yağmuru engellerken özel kumaş yapısı sayesinde nefes alabilirlik sağlar ve vücut sıcaklığınızı dengeler.

Merrell Josh Erkek Montunun yumuşacık kumaşı ve hafif yapısıyla kendinizi yeni bir mont giymenin verdiği his başka hiçbir şeye benzemeyecek. Havalar soğuduğunda bile, dışarıda şık bir mont giymek dünyadaki tüm farkı yaratabilir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR