Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont
Merrell Josh Erkek Mont

Merrell Josh Erkek Yağmurluk M23JOSH (M23JOSH-001)

Marka : Merrell
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺2.499,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.749,99(KDV Dahil)

Kış aylarında yürüyüş yaparken veya bir akşam gezintisi sırasında zorlu hava şartları aktivite yapmamızı güçleştirebilir. Artık kışın ortasında bile aktiviteleriniz yarım kalmayacak. Zorlu hava koşullarıyla başa çıkmanın temel adımı doğru kıyafet seçiminden geçmekte, ne tür koşullarla karşı karşıya kalacaksınız? Yağmurla savaşacak mısın? Rüzgâr? Soğuk? En zorlu hava koşullarında bile sizin yanınızda olacak olmazsa olmaz olan bir monttur. Kış için giyinmenin çeşitli yolları olsa da temelde seçeceğimiz kıyafetlerin, en soğuk havalarda bile yalıtım sağlayarak sıcak kalmanızı sağlayacak olması ve farklı hava koşullarına uyum sağlamasıdır.

Açık havada spor yapanlar için kaliteli bir su geçirmez mont yatırımı yapmak önemlidir. Bu, hava nasıl olursa olsun sizi sıcak ve kuru tutmaya yardımcı olacaktır. Kaliteli bir su geçirmez mont spor yaparken de rahat etmenizi sağlar ve uzun yıllar dayanır.       Merrell Josh Erkek Mont en zorlu hava koşullarında bile sizin yanınızda olup zorlu hava koşullarıyla savaşmanıza yardımcı olacaktır. Merrell Josh Erkek Mont özel Windproof astarı sayesinde rüzgâr ve su geçirmez yapıdadır. Zorlu hava koşullarıyla savaşırken Merrell Josh Erkek Montunuzu yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceksiniz. Merrell Josh Erkek Mont özel kumaşı sayesinde tam hareket özgürlüğü sağlayarak aktivitelerinizde üstün rahatlığı hissedeceksiniz.  

Merrell Josh Erkek Montun ince, yumuşak ve hafif yapısı rahat hissetmenizi sağlarken aktiviteleriniz sırasında daha iyi performans göstermenizi sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR