Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı

Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı 52811TK (52811TK-BBK)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺2.699,00(KDV Dahil)

Skechers Summits Erkek Spor Ayakkabısı: Stil ve Konforun Buluşma Noktası!

Gozdespor.com olarak size, Skechers SUMMITS erkek spor ayakkabısı hakkında detaylı bilgiler sunuyoruz. Bu spor ayakkabı, sportif stili ve konforlu adımları bir araya getirerek aktif yaşam tarzına uygun harika bir seçenektir. Streç bağcıklı yapısı sayesinde giyim kolaylığı sunar, böylece hızlı ve pratik bir şekilde ayakkabılarınızı bağlayabilirsiniz. Üst kısım nefes alabilirdir, bu da ayaklarınızın rahat ve serin kalmasını sağlar. Hafif orta taban yapısı, eklemlerinize binen yükü azaltarak uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir deneyim sunar. Özellikle uzun yürüyüşler veya spor aktiviteleri sırasında ekstra destek sağlayarak ayaklarınızı korur.

Memory foam teknolojisi, ayakkabının iç tabanında kullanılan hafızalı köpük, ayağınızın ergonomisini taklit ederek adımınızı destekler ve yastıklar. Bu sayede, her adımda ayağınıza mükemmel uyumu ve konforu hissedebilirsiniz. Skechers SUMMITS erkek spor ayakkabısı, hafif ve esnek orta taban yapısı sayesinde darbe etkisini azaltır ve ayaklarınızı korur. Ayrıca esnek tabanı, üstün yer tutuşu sağlayarak kaymaları önler ve dengeli adımlar atmanıza yardımcı olur. Düz örgü dokuma kumaştan tek parça yumuşak pürüzsüz saya detayı, ayağınızın şekline uyum sağlayarak özel bir rahatlık sunar. Ayrıca ayak sağlığınıza duyarlı kumaş, ayağınızı sararak konforunuzu en üst düzeye çıkarır ve uzun süreli kullanımlarda bile rahat hissetmenizi sağlar.

Elastik streç kumaş bağcıklı üst paneli, kolay giyilebilir özelliğiyle kullanıcı dostudur ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Aynı zamanda Skechers SUMMITS erkek spor ayakkabısı, topukta ve ön üst panellerinde bulunan sentetik katmanlarıyla daha dayanıklıdır ve uzun ömürlü kullanım sunar. Yanda S logosu detayına sahip tasarımı, şıklığınızdan ödün vermeden günlük hayatta, ofiste, gezide ve spor aktivitelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçenek sunar. Eğer stilden ödün vermeden ve yorgunluk hissetmeden yürüyüş yapmak istiyorsanız, Skechers SUMMITS erkek spor ayakkabısı sizin için uygun bir seçim olacaktır. Gün boyu konforlu adımlar ve şık bir görünüm için bu ayakkabıyı tercih edebilirsiniz. Unutmayın, Skechers SUMMITS erkek spor ayakkabısıgozdespor.com'da bulabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Aktif yaşamınıza uygun, stil sahibi ve konforlu adımlar için bu ayakkabıya şimdi sahip olun!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR