Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı
Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı
Skechers Summıts  Kadın Spor Ayakkabısı
Skechers Summıts  Kadın Spor Ayakkabısı
Skechers Summıts  Kadın Spor Ayakkabısı

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı 88888316TK (88888316TK-BKRG)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺2.799,00(KDV Dahil)

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı, şıklık ve konforu bir araya getiren özel bir modeldir. Üst kısımdaki nefes alabilir yapıdaki saya, ayaklarınızı gün boyu kuru ve ferah tutarak rahat bir deneyim sunar. Aynı zamanda hafif orta taban yapısı, spor yaparken eklemlerinize binen yükü azaltırken, Memory Foam teknolojisi ile ayağınızın ergonomisini taklit ederek tam destek sağlar.

Şıklık ve Konforun Birleşimi:

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı, sade stili ve zarif rengiyle her türlü aktivite için mükemmel bir seçenektir. Sportif ve şık tasarımı sayesinde hem spor yaparken hem de günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üst kısımdaki file kumaş, nefes alabilir özelliğiyle ayaklarınızın havalandırılmasına yardımcı olur ve gün boyu kuru ve ferah tutar.

Hafif ve Rahat:

Ayakkabının tabanında kullanılan hafif malzeme, spor yaparken eklemlerinize binen yükü azaltır ve hareket özgürlüğünüzü artırır. Bu sayede uzun süreli aktivitelerde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Memory Foam Teknolojisi:

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı, iç tabanında yer alan Memory Foam teknolojisi sayesinde ayağınıza özel şekil alır. Adım attıkça ayağınızın ihtiyaç duyduğu noktalarda yastıklama yapar ve size eşsiz bir konfor sunar. Memory Foam teknolojisi sayesinde her adım yumuşacık ve rahat olur.

Çeşitli Aktiviteler İçin Uygun:

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı, pilates, fitness gibi spor aktiviteleri için idealdir. Aynı zamanda günlük yürüyüş antrenmanlarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şıklığı ve konforu bir araya getiren bu spor ayakkabı, aktif yaşam tarzınıza uyum sağlar.

Eğer günlük olarak kullanabileceğiniz, konforlu ve şık bir spor ayakkabısı arıyorsanız, Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabısı tam size göre! Kaliteli malzemeler ve özel teknolojilerle donatılmış bu ayakkabıyı gozdespor.com'dan kolayca temin edebilir ve spor aktivitelerinizde ve günlük yaşamınızda konforun tadını çıkarabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR