Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı L41731400 (L41731400-27093)

Marka : Salomon
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺7.299,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺5.474,25(KDV Dahil)

Güncellenmiş X ULTRA 4 GORE-TEX ile yokuşları ve inişleri aşmaya hazır olun. Bir arazi koşu ayakkabısı kadar çeviktir, ancak tüm denge, kavrama ve su geçirmezlik korumasıyla teknik arazilerin üstesinden gelmeniz gerekir. Yeni bir şasi ile donatılan ayakkabı, hareket özgürlüğünden ödün vermeden hassas eklemleri korumada daha da iyidir.

Özellikler:

Hafiflik ve Çeviklik: Arazi koşusu uzmanlığımızdan yararlanan bu ayakkabı daha hafif ve daha çeviktir, böylece engebeli arazide çevik kalırsınız.
Gelişmiş Kararlılık: Yeni Advanced Chassis™, hareket kabiliyetinizi sınırlamadan dengeyi optimize etmek için dış ayaktaki artikülasyonları hedefler.
Her Türlü Arazi Tutuşu: All Terrain Contagrip® dış taban, ıslak veya kaygan olsa bile araziyi kavrayarak özellikle inişlerde size daha fazla kontrol sağlar.
Sürdürülebilirlik (PFC içermez): Çevre üzerindeki etkimizi azaltmaya yardımcı olmak için, ayakkabılarımızın su geçirmezliğini sağlamak için hiçbir zararlı PFC kullanılmaz. Su geçirmez GORE-TEX modellerimiz PFC içermez.
Lace Pocket: Quicklace™ bağcık sistemi için kolay saklama sağlar.
Güçlendirilmiş Dil: Dil her iki taraftan sayaya bağlanır bu da pisliklerin ayakkabının içine girmesini önler ve dili merkezde tutar.
Topuk Yüksekliği: 31,5 mm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR