Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı

Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı 384898 (384898-12)

Marka : Puma
Fiyat : ₺1.800,00(KDV Dahil)

Puma X-Ray Speed Jr Çocuk Spor Ayakkabısı

Günün her adımında üstün konfor ve destek için SoftFoam+ teknolojisine sahip bu PUMA tasarımına göz at.

SoftFoam+ çorap astarı, rahat bir uyum için ekstra yastıklama sağlarken, kısa tasarım, stilden ödün vermeden maksimum hareket özgürlüğü sağlar. Sentetik kaplamalara ve dil fileye sahip file saya ve TPU küçük delikler, bu ayakkabıyı hem nefes alabilir hem de hafif hale getirerek ayaklarınızın üzerinde geçen uzun günler için idealdir.

Bu ayakkabının diğer özellikleri arasında ayağa tam oturması için bağcıklı kapama, PUMA ARCHIVE No. 1 Logosu ve yan taraftaki klasik stil dokunuşu için ikonik PUMA FORMSTRIP deseni yer alıyor.

Öyleyse neden bekleyelim? İster sahada, ister pistte, ister sadece şık ve rahat bir günlük ayakkabı arıyor ol, bu PUMA tasarımının seni etkileyeceği kesin. Çiftinizi sipariş etmek ve genç sporcular için stil, konfor ve performansta en üst noktayı deneyimlemek için şimdi web sitemizi ziyaret edin.

Oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyacak bir çift yüksek kaliteli spor ayakkabı mı arıyorsunuz? Dünyanın önde gelen markalarından en yüksek puan alan ayakkabılardan oluşan geniş bir seçki sunduğumuz gozdespor.com'dan başka bir yere bakmanıza gerek yok.

Koşu ayakkabısı, basketbol ayakkabısı, futbol ayakkabısı veya başka bir spor ayakkabısı arıyorsanız, aradığınız her şey bizde. Kapsamlı koleksiyonumuz, her yaş ve beceri düzeyine uygun seçeneklerle erkekler, kadınlar ve çocuklar için tasarımlar içerir.

gozdespor.com'da spor ayakkabı alışverişi yaparken kalite, dayanıklılık ve performans açısından yalnızca en iyisini bekleyebilirsiniz. Size spor ayakkabı teknolojisindeki en son ve en iyiyi sunmak için Nike, Adidas, Puma ve Reebok, Skechers gibi en iyi markalarla ortaklık yapıyoruz.

Nefes alabilen file sayalardan hızlı tepki veren köpük orta tabanlara ve dayanıklı kauçuk dış tabanlara kadar, ayakkabılarımız hangi spor veya aktiviteye katılıyor olursanız olun en iyi performansınızı göstermenize yardımcı olmak için tasarlandı. Seçebileceğiniz çeşitli renk, stil ve beden seçenekleriyle benzersiz stil anlayışınıza uyan mükemmel çifti bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bugün spor ayakkabı seçeneklerimize göz atın ve oyununuzu bir sonraki seviyeye taşımak için mükemmel çifti bulun. Hızlı ve güvenilir nakliye, kolay iade ile gozdespor.com, tüm spor ayakkabı ihtiyaçlarınız için tek adresiniz. Şimdi alışveriş yapın ve farkı kendiniz yaşayın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR