Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik
Crocs Baya Unisex Terlik

Crocs Baya Unisex Terlik 10126 (10126-100)

Marka : Crocs
Fiyat : ₺1.894,00(KDV Dahil)

 

Crocs Baya Unisex Terlik: Konforunuzu Destekleyen Tasarım

Gozdespor.com olarak sizlere, rahatlığı ve dayanıklılığı bir araya getiren Crocs Baya Unisex Terlik ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu terlik, klasik Crocs tarzına farklı bir bakış açısı getiriyor. Hafif ve dayanıklı yapısını seviyorsanız, Baya Terlik tam size göre! Ayrıca ileri düzeyde havalandırma özelliğiyle ayaklarınızın nefes almasını sağlayarak su ve kiri kolayca tahliye ediyor.

Baya Terlik Özellikleri:

  • Tamamen kalıplanmış Croslite™ malzemesi, maksimum hafif yastıklama sağlar.
  • Su dostu ve hafif tasarımı sayesinde sadece birkaç ons ağırlığındadır.
  • İleri düzeyde ayak parmakları havalandırma sistemi, ayaklarınızın serin kalmasına yardımcı olur ve su ile kiri kolayca dışarı atar.
  • Kolay temizlenir ve hızlı kurur, pratik bir kullanım sunar.
  • Ayak bileği için dönebilen kayışlar, daha güvenli bir uyum sağlar.
  • Jibbitz™ takılarla kişiselleştirilebilir.
  • İkonik Crocs Comfort™: Hafif. Esnek. 360 derece konfor.

Crocs Baya Terlik, her adımda ayaklarınıza özel bir konfor sunar. Hafif yapısı sayesinde ayaklarınız yorulmaz ve gün boyu rahatlıkla giyebilirsiniz. Su dostu özelliği sayesinde plajda, havuzda veya sıcak havalarda serinlemenizi sağlar ve suyun tahliye edilmesini kolaylaştırır. Dışarıda geçireceğiniz keyifli zamanlarda Baya Terlik, sadeliği ve şıklığıyla sizinle olacak.

Crocs Baya Unisex Terlik, hem erkekler hem de kadınlar için uygun bir seçenektir, bu da onu herkesin gardırobunda mutlaka bulunması gereken bir ayakkabı yapar. Hem şehirde hem de doğada, rahatlığı ve şıklığından ödün vermeden her türlü ortamda tercih edebilirsiniz.

Gozdespor.com olarak, Crocs Baya Unisex Terlik ile her adımda rahatınızı ön planda tutuyoruz. Siz de hafiflik, dayanıklılık ve konforu bir arada arayanlardansanız, bu terlik tam size göre! Crocs Baya Terlik ile ayaklarınıza özel şıklık ve konfor katın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR