Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı
Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı
Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı
Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı
Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı
Columbia Facet 30 Outdry Kadın Spor Ayakkabısı

Columbia Facet 30 Outdry Kadın Outdoor Ayakkabısı BL0132 (BL0132-452)

Marka : Columbia
Fiyat : ₺5.599,90(KDV Dahil)

Techlite

Bu özel olarak formüle edilmiş malzeme darbe emici desteği ile istikrarı ve ayağı korumayı sağlar, böylece rahat bir şekilde uzun mesafeler gidebilirsiniz. Tech-Lite teknolojisi trail, running, multisport ve hiking ayakkabıları için kullanılmıştır. Tech-lite köpükleri hafiften daha da hafif performans için yenilendi. Hafiflik çeşitli aktivitelerde daha özellikli, konforlu, fit, destekli, korumalı performans sağlar.

 

Omni Grip

Omni-Grip® dış tabanları arazi tipine bakmadan kullanıcılara ihtiyaç duydukları zemine tutunma özelliğini sunar. Farklı Omni-Grip® sınıfları şöyledir: PATİKA: Çok yönlü taban alanlarıyla tırmanmayı mümkün kılarken ileri tutunma alanı hızı arttırır. KIŞ (Kar): Yoğun kar ve buz alanlarında kompakt bir taban alanından, yumuşak ve toz halindeki kar koşullarında açık bir delme alanından faydalanır. YÜRÜYÜŞ: İleri tutunma alanı gevşek durumdaki topraklara tutunur ve çevresel sağlamlık alanı ağırlıkla yapılan yürüyüşlerde daha sağlam adım atılmasını sağlar. SU: Kalıplı “siped” alan (suyun ayakkabı tabanından atılmasına yardımcı olan küçük kesikler dâhil) ıslak yüzeylerde üstün bir yüzeye tutunma performansı verirken çevre kuru yüzey alanı sağlam zeminlere tutunmanızı kolaylaştırır.

 

OutDry

OutDry teknolojideki ayakkabılar ile ekstradan su geçirmez membrana gerek kalmaz. Gelişmiş fit ve konfor sağlar. İzolasyon ile sağlanan performansı artar. Kir ve terin birikmesini önler. Dikiş ile gelen ağırlık azalır. Dayanıklılık artar. Müthiş derecede azalmış ağırlık sunar kullanıcıya.

Kadın
Tümünü Görüntüle
Etiketler
Columbia Ayakkabı, Kadın Ayakkabı, Outdoor Ürünleri Spor Ayakkabısı, Columbia Spor Ayakkabısı, Spor Ayakkabısı, Ayakkabı, Kadın Spor Ayakkabısı, Outdoor Spor Ayakkabısı, Outdoor Ayakkabı, Columbia, Columbia Facet, Columbia Facet 30, Columbia Facet 30 Outdry, Columbia Facet 30 Outdry Kadın, Columbia Facet 30 Outdry Kadın Outdoor, Columbia Facet 30 Outdry Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Outdry Kadın Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Outdry Outdoor, Columbia Facet 30 Outdry Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Outdry Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Kadın, Columbia Facet 30 Kadın Outdoor, Columbia Facet 30 Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Kadın Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Outdoor, Columbia Facet 30 Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet 30 Ayakkabısı, Columbia Facet Outdry, Columbia Facet Outdry Kadın, Columbia Facet Outdry Kadın Outdoor, Columbia Facet Outdry Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet Outdry Kadın Ayakkabısı, Columbia Facet Outdry Outdoor, Columbia Facet Outdry Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet Outdry Ayakkabısı, Columbia Facet Kadın, Columbia Facet Kadın Outdoor, Columbia Facet Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet Kadın Ayakkabısı, Columbia Facet Outdoor, Columbia Facet Outdoor Ayakkabısı, Columbia Facet Ayakkabısı, Columbia 30, Columbia 30 Outdry, Columbia 30 Outdry Kadın, Columbia 30 Outdry Kadın Outdoor, Columbia 30 Outdry Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia 30 Outdry Kadın Ayakkabısı, Columbia 30 Outdry Outdoor, Columbia 30 Outdry Outdoor Ayakkabısı, Columbia 30 Outdry Ayakkabısı, Columbia 30 Kadın, Columbia 30 Kadın Outdoor, Columbia 30 Kadın Outdoor Ayakkabısı, Columbia 30 Kadın Ayakkabısı, Columbia 30 Outdoor, Columbia 30 Outdoor Ayakkabısı, Columbia 30 Ayakkabısı, Columbia Outdry,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR