Adidas X Speedportal.4 Fxg Erkek Krampon
Adidas X Speedportal.4 Fxg Erkek Krampon
Adidas X Speedportal.4 Fxg Unisex Krampon
Adidas X Speedportal.4 Fxg Unisex Krampon
Adidas X Speedportal.4 Fxg Unisex Krampon

Adidas X Speedportal.4 Fxg Erkek Krampon GW8493 (GW8493-X)

Marka : Adidas
İndirim Oranı : %30 İndirim
Fiyat : ₺1.499,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.049,30(KDV Dahil)

Adidas X Speedportal.4 Fxg Erkek Krampon

adidas X Speedportal ile en iyi performansınıza ulaşın. Bu kramponlar çim, sert zemin ve suni çimde keskin dönüşler ve oyunu şekillendiren hız için tasarlanmış bu kramponlar, topu hassas bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olur

Normal kalıp ve bağcıklı tasarımla tasarlanan bu kramponlar, her türlü ayak şekli için güvenli ve rahat bir uyum sağlar. Ortalamayla yetinmeyin. adidas X Speedportal'ı edinin ve oyununuzu bir sonraki seviyeye taşıyın!

Sahada oyunun kurallarını değiştiren hız ve çevikliğe ulaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanan adidas X Speedportal.4 krampon'u size sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu kramponlar, yeni başlayanlardan profesyonellere kadar her seviyedeki futbolcu için mükemmeldir. Yumuşak ve dayanıklı kaplamalı kumaş üst kısım, hassas top kontrolü sağlar ve ayaklarınızın tüm maç boyunca rahat kalmasını sağlar. Ayrıca ayakkabının üst kısmı en az %50 oranında geri dönüştürülmüş malzeme içerir ve bu da onu çevre dostu bir seçim haline getirir.

adidas X Speedportal.4 krampon çim, sert zemin ve suni çimde keskin dönüşler ve oyunu şekillendiren hızlar için tasarlandı. Çok boyutlu hızı, rakiplerinizi geride bırakmanıza ve oyununuzu bir sonraki seviyeye taşımanıza olanak tanır.

adidas X Speedportal.4 krampon, oyununuzu bir sonraki seviyeye taşımak için mükemmel bir seçimdir. Şimdi sipariş verin ve sahada en yüksek hızı ve çevikliği yaşayın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR