Skechers U Skx Snkrs Socks 3 Pack Spor Ekipmanı Çorap
Skechers U Skx Snkrs Socks 3 Pack Spor Ekipmanı Çorap

Skechers Socks U Low Cut Sock Unisex Çorap S192225 (S192225-900)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺239,00(KDV Dahil)

Skechers U Low Cut Sock Unisex Çorap

GozdeSpor.com, ayaklarınızın konforunu öncelik haline getiren Skechers'in özel tasarımı olan U Low Cut Sock Unisex Çorap'ları sunuyor. %75 pamuk, %23 polyester ve %2 elastan içeriği sayesinde maksimum konfor sağlayan bu çoraplar, her adımda sizi rahat hissettiriyor.

Regular kalıp tasarımı ile ayaklarınıza mükemmel uyum sağlayan bu çoraplar, nefes alabilir yapısıyla terin hızla uzaklaştırılmasını sağlıyor. Gün boyu kuru ve ferah hissetmenizi garantiliyor.

Sneaker ayakkabılarınızın içinde mükemmel uyum sağlayan bu çoraplar, %75 pamuklu yapısı sayesinde ayaklarınızdaki nemi uzaklaştırarak maksimum konfor sunuyor. Ayrıca, siyah, gri ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile tarzınıza uygun seçim yapma imkanı sunuyor.

Makinede yıkanabilme özelliği ile pratik kullanım sunan Skechers U Low Cut Sock Unisex Çorap, her adımda yumuşacık bir his sağlıyor. Sneaker giyim tarzınızı tamamlayan bu çoraplar, GozdeSpor.com'da sizi bekliyor. Tüm gün süren konforun keyfini çıkarmak için hemen şimdi satın alın!

 

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR