Skechers U Low Cut 3 Pack Sock Unisex Çorap
Skechers U Low Cut 3 Pack Sock Unisex Çorap
Skechers U Low Cut 3 Pack Sock Unisex Çorap

Skechers U 3 Pack Low Cut Sock Unisex Çorap S192263 (S192263-900)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺269,00(KDV Dahil)

Skechers U 3 Pack Low Cut Sock Unisex Çorap

GozdeSpor.com, ayaklarınızın konforunu öncelik haline getiren Skechers'in özel tasarımı olan U 3 Pack Low Cut Sock Unisex Çorap S192263'ü sunuyor. %73 pamuk, %24 polyamid ve %3 elastan kumaştan üretilmiş olan bu çoraplar, her adımda sizi rahat hissettiriyor.

Bu üçlü paket, kaliteli kumaşları sayesinde uzun ömürlüdür ve maksimum konfor sağlar. Pamuklu yapısı ile ayaklarınızdaki nemi uzaklaştırarak gün boyu kuru ve ferah hissetmenizi garantiliyor.

Low Cut tasarımı ile ayakkabılarınızın içinde mükemmel uyum sağlayan bu çoraplar, nefes alabilir yapısıyla terin hızla uzaklaştırılmasını sağlıyor. Her adımda adeta bulutlarda yürüyormuş hissiyatını yaşayacaksınız.

Makinede yıkanabilme özelliği ile pratik kullanım sunan Skechers U 3 Pack Low Cut Sock Unisex Çorap S192263, tarzınıza uygun seçim yapma imkanı sunuyor. Her biri farklı renk seçenekleriyle, gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.

Skechers'in kalitesiyle üretilen bu çoraplar, GozdeSpor.com'da sizi bekliyor. Tüm gün süren konforun keyfini çıkarmak için hemen şimdi satın alın!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR