Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot
Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot
Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot
Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot
Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot
Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Bot

Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Koşu Ayakkabısı L41114500 (L41114500-24281)

Marka : Salomon
Fiyat : ₺1.049,99(KDV Dahil)

SALOMON XA COLLIDER GORE-TEX

İster yürüyüşte, ister koşuda, isterseniz keşifte, XA COLLIDER GTX sizi her türlü dış mekana hazır hale getirir.

  • Ağırlık (gr): 320
  • EnergyCell: Şok zayıflatma sağlayan yüksek performanslı EVA köpük.

GORE-TEX®

 

Gore-tex su geçirmez ve nefes alabilen bir membran (zar) çeşididir. Kumaşın yapısında bulunan suya, rüzgara dayanıklı ve nefes alabilen aşırı derece ince bir zardır. Üzerinde, santimetre karede dokuz milyardan fazla gözenek bulunmaktadır. Bir GORE-TEX® katmanlı kumaş oluşturmak için GORE-TEX® zar yüksek performanslı astar ile kabuk tekstil arasına yerleştirilir. Gore-Tex kumaşlar suyu ve rüzgarı dışarıda tutarken içeride biriken su buharını dış ortama atarlar. GORE-TEX® teknolojisine sahip ürünler sizi hem dışarıdan hem de içeriden kuru tutar.

 

 

ORTHOLITE®

 

OrthoLite ® iç taban yastığı, Ortholite ® köpük ve EVA malzemenin birleştirilmesi ile üretilmiş, ayak sağlığına, serinletme, kuru tutma, hijyen, darbe emme ve konfor gibi önemli katkılar sağlamıştır. Ortholite ® iç taban, ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olur ve zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak bu özelliklerini kaybetmez, Ortholite ® aynı zamanda çevre dostudur, geri dönüştürülebilir.

Ortholite markasının, özel ürünü olan ve dünyaca kabul görmüş Ortholite köpüğü ve evasının kullanıldığı tabanlıklardır. Ayağın ayakkabı içerisinde rahat etmesini sağlar ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.

 

 

Erkek
Tümünü Görüntüle
Etiketler
25İNDİRİM, Yeniürünler, Outdoor, Salomon, Salomon Xa, Salomon Xa Collıder, Salomon Xa Collıder Gtx, Salomon Xa Collıder Gtx Erkek, Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Koşu, Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Gtx Koşu, Salomon Xa Collıder Gtx Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Gtx Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Erkek, Salomon Xa Collıder Erkek Koşu, Salomon Xa Collıder Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Erkek Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Koşu, Salomon Xa Collıder Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Collıder Ayakkabısı, Salomon Xa Gtx, Salomon Xa Gtx Erkek, Salomon Xa Gtx Erkek Koşu, Salomon Xa Gtx Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Xa Gtx Koşu, Salomon Xa Gtx Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Gtx Ayakkabısı, Salomon Xa Erkek, Salomon Xa Erkek Koşu, Salomon Xa Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Erkek Ayakkabısı, Salomon Xa Koşu, Salomon Xa Koşu Ayakkabısı, Salomon Xa Ayakkabısı, Salomon Collıder, Salomon Collıder Gtx, Salomon Collıder Gtx Erkek, Salomon Collıder Gtx Erkek Koşu, Salomon Collıder Gtx Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Collıder Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Collıder Gtx Koşu, Salomon Collıder Gtx Koşu Ayakkabısı, Salomon Collıder Gtx Ayakkabısı, Salomon Collıder Erkek, Salomon Collıder Erkek Koşu, Salomon Collıder Erkek Koşu Ayakkabısı, Salomon Collıder Erkek Ayakkabısı, Salomon Collıder Koşu, Salomon Collıder Koşu Ayakkabısı, Salomon Collıder Ayakkabısı, Salomon Gtx,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR