Nike Jdb Jordan Vert Mesh Short Çocuk Şort
Nike Jdb Jordan Vert Mesh Short Çocuk Şort
Nike Jdb Jordan Vert Mesh Short Çocuk Şort

Nike Jdb Jordan Vert Mesh Short Çocuk Şort 957176 (957176-023)

Marka : Nike
Fiyat : ₺819,00(KDV Dahil)

Nike Jordan Vert Mesh Çocuk Şort - Siyah: Gozdespor.com'da Stil ve Rahatlığın Adresi!

Nike Jordan Vert Mesh basketbol çocuk şortu, gozdespor.com'da sizleri bekliyor! Bu şort, çocuklar için özel olarak tasarlanmış rahat bir yapıya sahiptir. Hem sahada hem günlük hayatta kullanabileceğiniz Nike çocuk basketbol şortu, hafif, esnek ve terletmeyen özelliğiyle stil ve konforu bir araya getirir. Sahada stilinizi tamamlamak için ideal kesime sahip olan bu şort, sadece hareketlerinize ve hamlelerinize odaklanmanıza olanak sağlar.

Siyah şortun kumaşı çok yönlü bir stil yaratır. Nefes alan ve sıcak tutan yapıya sahip olan bu şort, yumuşak yapıya sahip kumaşıyla üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz bir parça haline gelir. Jordan şortun kalça kısmında karakteristik Jordan Jumpman logosu ve AIR JORDAN yazısı yer alır. Bu şık tasarım, hem kız çocuklar hem de erkek çocuklar için mükemmel bir seçenektir. Esnek bel bandı sayesinde şortun stilini çocuğunuza göre ayarlamak da mümkün!

Siyah Nike Jordan Vert Mesh Çocuk Şort'un Özellikleri:

• Gün boyu kullanıma ve sahaya uygun basketbol şortu • Kordonları ayarlanabilen elastik bel bandı • Standart kesim • Nike Jumpman logo; kırmızı

Kumaş: %100 polyester

Gozdespor.com'da sizin için en iyi ürünleri seçiyoruz. Nike Jordan Vert Mesh çocuk şortu, spor tutkunu çocuklarınıza özel olarak tasarlanmıştır. Üstün kalite ve konforu bir arada sunan bu şort, çocuğunuzun stilini ve performansını destekler. Siz de gozdespor.com'u ziyaret ederek bu harika şortu hemen satın alabilirsiniz. Çocuğunuzun hareketli günlerine ve stil sahibi görünüşüne katkı sağlamak için doğru adrestesiniz!

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR