Skechers U Skx No Show Socks 3 Pack Spor Ekipmanı Çorap
Skechers U Skx No Show Socks 3 Pack Spor Ekipmanı Çorap

Skechers U No Show Sock Unisex Çorap S192134 (S192134-001)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺239,00(KDV Dahil)

Skechers U No Show Sock Unisex Çorap

GozdeSpor.com'un özel seçimi, Skechers U No Show Sock Unisex Çorap ile ayaklarınıza konfor ve rahatlık getiriyor. Bu çorap, %75 pamuk, %23 polyester ve %2 elastan içeriği ile tasarlanmıştır. Pamuklu yapısı sayesinde ayağınızın kuru kalmasını sağlar ve rahatınızı ön planda tutar. Regular kalıp olarak tasarlanmış olup, bilekte biten tasarımı ile ayakkabılarınızı giydiğinizde görünmez.

Nefes Alabilir Yapı: Ayakta oluşan teri hızla uzaklaştırarak gün boyu ferah bir his sağlar. Spor ayakkabılarınızın içinde, Skechers U No Show Sock çoraplar ile daha rahat olun!

Uyumlu ve Şık Tasarım: Sade ve yalın tasarımı sayesinde neredeyse tüm spor ayakkabılarınız ve kıyafetleriniz ile mükemmel bir uyum sağlar. Hem şıklığı hem de konforu aynı anda yaşayın.

Her Adımda Rahatlık: Skechers U No Show Sock Unisex Çorap, her adımda ayaklarınızın yumuşacık hissetmesini sağlar. Gün boyu konforun tadını çıkarın!

Skechers U No Show Sock Unisex Çorap ve diğer Skechers ürünleri, GozdeSpor.com'un zengin ürün yelpazesinde sizi bekliyor. Hemen şimdi keşfetmek için tıklayın!

Aksesuar
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR