Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Spor Ayakkabısı

Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı L41453500 (L41453500-3BK)

Marka : Salomon
Fiyat : ₺2.299,99(KDV Dahil)

Salomon Speedcross 3 Gore-Tex Erkek Patika Koşu Ayakkabısı söylediğini yapan su geçirmez bir arazi koşu ayakkabısıdır. Dişlerini yere gömen ve sizi ileri ve yukarı iten güçlü tutuş, topuklarınızı saran ve onları içeride tutan bir uyum ve ayağınızı sıkıca sarmak için sayaya yerleşik SensiFit™. Islaklığı dışarıda tutmak için GORE-TEX teknolojisi daima görev başında. Size ise doğada ve şehirde konforlu ve güvenli yürüyüş ve koşu özgürlüğünüzün tadını çıkarmak kalır.

Faydalar:

Güçlü tutuş: Sizi yere bağlayan ve sizi patlayıcı bir enerjiyle ileriye taşıyan çekiş gücü Contagrip® ile kavrayın.

Kokpit deneyimi: Dış tabana enerji transferini en üst düzeye çıkaran, sizi saran ve sizi aşağı çeken formda bir deneyim. Quicklace™ tarafından harekete geçirilen üst kısımdaki SensiFit™ rahat ve saran bir tutuş sağlar.

Kalıcı konfor ve koruma: Bu ayakkabı, tümü su geçirmez bir Gore-Tex zarla sarılmış yumuşak astar, cömert rahat uyum ve süngerimsi orta taban köpüğünü birleştirir.

Özellikler:

  • Karışık arazide maksimum çekiş ve daha fazla dayanıklılık için Contagrip® TD, derin, agresif bir çıkıntı desenini en dayanıklı bileşenimizle birleştirir.
  • Tek çekişte sıkma için minimalist ve güçlü dantel. Kolay açılır, kolay kapanır.
  • Gore-Tex, ayaklarınızı içeriden olduğu kadar dışarıdan da kuru tutar.
  • Çamur veya gevşek kir gibi yumuşak yüzeylerde çekişi artıran, derin penetrasyonlu ve çok yönlü tutuşlu pabuç tasarımı.
  • Şok zayıflaması sağlayan yüksek performanslı EVA köpük.
  • Yırtılmaya, yırtılmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı takviyeli, genellikle naylondan yapılan dokuma kumaşlar.
  • Ekstra koruma sağlamak için özel bir işlem uygulanarak hafif yağmur ve sağanak sırasında kumaşın suyu emmemesi sağlanır.
  • Dil, her iki tarafta üst kısma bağlanmıştır, bu da pisliklerin ayakkabıya girmesini önler ve dili merkezde tutar.
  • SensiFit™ ayağı orta tabandan bağcık sistemine kadar sararak ayağın her yerinde güvenli, rahat ve neredeyse kişiselleştirilmiş bir uyum sağlar.
  • Dikişsiz üst yapı, pürüzsüz, eldiven gibi bir uyum ve his sağlar.
  • Ayakkabının iç şeklini alan bu OrthoLite® iç taban üstün yastıklama, nefes alabilirlik ve dayanıklılık sağlayarak ayakkabının konforunu ve performansını yükseltir.
  • Çevre üzerindeki etkimizi azaltmaya yardımcı olmak için ayakkabılarımızın su geçirmezliğini sağlamak için zararlı PFC (Perflorokarbonlar) kullanılmaz. Su geçirmez Gore-Tex modellerimizde PFCec (çevreyi ilgilendiren Perflorokarbonlar) bulunmaz ancak bir miktar PFC içerebilir.
Erkek
Tümünü Görüntüle
Etiketler
15indirim, Salomon, Salomon Supercross, Salomon Supercross 3, Salomon Supercross 3 Gtx, Salomon Supercross 3 Gtx Erkek, Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Outdoor, Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Gtx Outdoor, Salomon Supercross 3 Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Gtx Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Erkek, Salomon Supercross 3 Erkek Outdoor, Salomon Supercross 3 Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Erkek Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Outdoor, Salomon Supercross 3 Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross 3 Ayakkabısı, Salomon Supercross Gtx, Salomon Supercross Gtx Erkek, Salomon Supercross Gtx Erkek Outdoor, Salomon Supercross Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon Supercross Gtx Outdoor, Salomon Supercross Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross Gtx Ayakkabısı, Salomon Supercross Erkek, Salomon Supercross Erkek Outdoor, Salomon Supercross Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross Erkek Ayakkabısı, Salomon Supercross Outdoor, Salomon Supercross Outdoor Ayakkabısı, Salomon Supercross Ayakkabısı, Salomon 3, Salomon 3 Gtx, Salomon 3 Gtx Erkek, Salomon 3 Gtx Erkek Outdoor, Salomon 3 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon 3 Gtx Erkek Ayakkabısı, Salomon 3 Gtx Outdoor, Salomon 3 Gtx Outdoor Ayakkabısı, Salomon 3 Gtx Ayakkabısı, Salomon 3 Erkek, Salomon 3 Erkek Outdoor, Salomon 3 Erkek Outdoor Ayakkabısı, Salomon 3 Erkek Ayakkabısı, Salomon 3 Outdoor, Salomon 3 Outdoor Ayakkabısı, Salomon 3 Ayakkabısı, Salomon Gtx,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR