Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı
Salomon OUTline GTX Erkek Spor Ayakkabısı

Salomon OUTline GTX Erkek Outdoor Ayakkabısı L40477000 (L40477000-20854)

Marka : Salomon
Fiyat : ₺2.099,99(KDV Dahil)

SALOMON OUTLINE GORE-TEX

Salomon Outline Gore-Tex yürüyüş ayakkabısının güvenilir dayanıklılığını ve uzun süreli konforunu kullandığınızda, hem iyi hem de ıslak havalarda nereye gideceğinizi daima bileceksiniz. Yürüyüş ve açık yürüyüş yolları için idealdir. Hafif tekstil ve sentetik üst. Sağlam bir kumaşla geleneksel bağcıklı sistem, güvenli bir uyum için uygundur.

  • Peluş dili ve yaka
  • Koruyucu lastik burun kapağı
  • Dış topuk sayacı, ayağı yerine kilitler
  • Büyük bir ayakkabı içi kullanım için nefes alabilen kumaş astarı
  • Ekstra konfor ve şok emilimi için enjekte edilen EVA orta taban

ORTHOLITE®

 

OrthoLite ® iç taban yastığı, Ortholite ® köpük ve EVA malzemenin birleştirilmesi ile üretilmiş, ayak sağlığına, serinletme, kuru tutma, hijyen, darbe emme ve konfor gibi önemli katkılar sağlamıştır. Ortholite ® iç taban, ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olur ve zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak bu özelliklerini kaybetmez, Ortholite ® aynı zamanda çevre dostudur, geri dönüştürülebilir.

Ortholite markasının, özel ürünü olan ve dünyaca kabul görmüş Ortholite köpüğü ve evasının kullanıldığı tabanlıklardır. Ayağın ayakkabı içerisinde rahat etmesini sağlar ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.

 

GORE-TEX®

 

Gore-tex su geçirmez ve nefes alabilen bir membran (zar) çeşididir. Kumaşın yapısında bulunan suya, rüzgara dayanıklı ve nefes alabilen aşırı derece ince bir zardır. Üzerinde, santimetre karede dokuz milyardan fazla gözenek bulunmaktadır. Bir GORE-TEX® katmanlı kumaş oluşturmak için GORE-TEX® zar yüksek performanslı astar ile kabuk tekstil arasına yerleştirilir. Gore-Tex kumaşlar suyu ve rüzgarı dışarıda tutarken içeride biriken su buharını dış ortama atarlar. GORE-TEX® teknolojisine sahip ürünler sizi hem dışarıdan hem de içeriden kuru tutar.

 

 

M&S CONTAGRIP

 

Ayakkabının zemine temas eden kısmında bulunan bu teknoloji; Bileşenleri ve benzersiz geometrik yapısı sayesinde dayanıklılığı ve mükemmel zemin tutuşunu bir arada sunar.

 

 

Erkek
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR