Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı
Puma X-Ray 2 Square Kadın Spor Ayakkabısı

Puma X-Ray 2 Square-Black-White-Gray-Active Red Unisex Spor Ayakkabısı 373108 (373108-48)

Marka : Puma
Fiyat : ₺3.200,00(KDV Dahil)

Puma

Puma X-Ray 2 Square

 

Gündelik bir kullanım için geliştirilmiş olan Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı, modern ve estetik tasarımı ile dikkat çekiyor. 2000’lerin başına bir gönderme yapan ürün tasarımı, son derece hareketli ve spor kombinler hazırlayabilmenize katkıda bulunuyor. Hafif ve yumuşak tasarım detayları sayesinde konforlu bir deneyim sağlayan ürün, yeni nesil teknolojileri ile gün boyu pratik kullanımı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Farklı renk seçeneklerine sahip olan model, birbirinden şık kombinler hazırlamanıza ve tarzınızı yansıtmanıza katkıda bulunuyor.

Şık ve Modern Tasarım Detayları

Retro bir tarz ile modern bir görünümü birlikte sunan Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı, kalın ve gösterişli detayları sayesinde trend bir hava yaratıyor. Ürünün farklı bölgelerinde yer alan sentetik malzemeler ile hazırlanmış detaylar modele ekstra şıklık ve hareket kazandırıyor. Kumaş ve sentetik deri saya ile tasarlanmış olan model, hafif ve uyumlu bir yapı sergiliyor. Dilde ve yan tarafta bulunan Puma logoları, markanın kalitesine bir gönderme yaparken Puma Formstrip detayları ise gösterişli bir hava yaratıyor. Normal kalıp olarak hazırlanmış olan Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı modeli, bağcıklı yapısı sayesinde pratik ve kolay bir kullanımı beraberinde getiriyor.

Rahatlığı Artıran Yapı

Günlük kullanım için ideal bir ürün niteliği taşıyan Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı, rahat ve konforlu yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile keyifli bir deneyim yaşatıyor. Düşük önyükleme ile hazırlanmış olan profili, ayak yapınıza uyum sağlarken aynı zamanda yeri daha iyi kavrayarak konforlu adımlar atabilmenize katkıda bulunuyor.

Yumuşak ve esnek Puma SoftFoam+ yastıklama ile geliştirilmiş olan ürün, uzun süre ayakta kalsanız bile ayağa binen yükü hafifleterek keyifli bir gün geçirmenize yardımcı oluyor. Her adımda yumuşak bir yastıklama sağlayan model, uzun süreli rahatlık ve anında adım atma gibi avantajları ile kullanıcılarına keyifli deneyimler sunuyor. Dayanıklılık ve sağlamlık katan güçlü malzemeler ile geliştirilmiş olan model, aşınmaya ve yıpranmaya dirençli yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma da ortam hazırlıyor.

Kaliteli ve Keyifli Kullanım

Hafif ve esnek bir yapıya sahip olan Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı, aktif ve hareketli kişilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Topuk ve dilde yer alan dolgu malzemeler rahatlığı artırırken aynı zamanda modelin ayağınızı çorap gibi sarabilmesine katkıda bulunuyor. Bu sayede daha dengeli ve güvenli adımlar atabilmenize yardımcı olan model, yürüyüş ve koşu gibi deneyimlerde de kullanılabilen çok yönlü bir ürün niteliği taşıyor. Kumaş ve sentetik katmanlardan oluşan saya ile hazırlanmış ürün, şık ve gösterişli bir model seçeneği oluşturuyor. Üstün zemin tutuşu sağlayan kauçuk dış taban, adım geçişlerinde yardımcınız olurken yere daha yakın yapısı sayesinde az eforla daha fazla verim elde etmenize de yardım ediyor.

Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabının Özellikleri

  • 2000’lerin başından ilham alan tasarım
  • Hafif ve rahat bir his uyandıran Puma SoftFoam + yastıklama
  • Konforlu ve yumuşak orta taban
  • Üstün tutuş sağlayan kauçuk dış taban
  • Düşük önyüklemeli profil
  • Kumaş ve sentetik deri saya
  • Dilde ve yanda Puma logoları
  • Nefes alan yüzey
  • Ürün günlük kullanım için hazırlanmıştır.

Spor giyim dünyasının zirvesinde yer alan Puma, tasarladığı ürünler ile kullanıcılarına konforlu deneyimler sunuyor. Modern tasarımları konfor vadeden teknolojiler ile birleştiren marka, Puma X Ray 2 Square Unisex Spor Ayakkabı modeli ile günlük kullanımda fark yaratıyor. Esnek ve yumuşak yastıklaması sayesinde gün boyu rahatlık sunar.

Etiketler
Puma Ayakkabı, Kadın Ayakkabı, Günlük Spor Ayakkabısı, Puma Spor Ayakkabısı, Spor Ayakkabısı, Ayakkabı, Kadın Spor Ayakkabısı, Puma, Puma X-Ray, Puma X-Ray 2, Puma X-Ray 2 Square, Puma X-Ray 2 Square Dark, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Erkek, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Spor, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Shadow Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Erkek, Puma X-Ray 2 Square Dark Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Square Dark Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Spor, Puma X-Ray 2 Square Dark Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Dark Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Shadow, Puma X-Ray 2 Square Shadow Erkek, Puma X-Ray 2 Square Shadow Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Square Shadow Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Shadow Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Shadow Spor, Puma X-Ray 2 Square Shadow Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Shadow Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Erkek, Puma X-Ray 2 Square Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Square Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Spor, Puma X-Ray 2 Square Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Square Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark, Puma X-Ray 2 Dark Shadow, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Erkek, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Spor, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Shadow Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Erkek, Puma X-Ray 2 Dark Erkek Spor, Puma X-Ray 2 Dark Erkek Spor Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Erkek Ayakkabısı, Puma X-Ray 2 Dark Spor, Puma X-Ray 2 Dark Spor Ayakkabısı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR