Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Kadın Terlik
Crocs Crocband Unisex Terlik

Crocs Crocband Unisex Terlik 11016 (11016-6MB)

Marka : Crocs
Fiyat : ₺1.859,00(KDV Dahil)

 

 

Crocs Crocband Unisex Sandalet

Crocs Crocband Unisex Sandalet, vintage tarzı ve klasik Crocs konforunu bir arada sunar. Ayak formuna tamamen uyum sağlamak için Croslite™ malzemesi kullanılarak hafif bir tasarım elde edilmiştir. Topuk kayışları sayesinde rahatça oturur ve kullanımı kolaydır.

Teknik özellikleri arasında, kolay temizlenebilirlik, kokuya dayanıklılık ve hızlı kuruma özelliği yer alır. Ayrıca, havalandırma portları sayesinde ayaklarınız nefes alabilir ve serin kalabilir. Hafif ve işaretsiz tabanlar, su dostu özellikleri ile hem suda hem de karada rahatlıkla kullanılabilir.

Tamamen kalıplanmış Croslite™ malzemesi, hafif yastıklama ve rahatlık sağlar. Topuk kayışı geriye doğru sıkıca oturması için ayarlanabilir ve aynı zamanda ileri doğru salınarak kolayca giyilebilir ve çıkarılabilir. Crocs Crocband Unisex Sandalet, her yaş ve tarza uygun bir seçenek olup, yaz mevsimi için ideal bir ayakkabıdır.

Sıcak yaz günlerinde rahat ve şık görünmek için Crocs Crocband Unisex Sandalet tam sana göre! Hafif yapısı, işaretsiz tabanları ve nefes alan tasarımı ile gün boyu konfor sağlar. Kokuya dayanıklı, temizlenmesi kolay ve su dostu özellikleri ile kullanımı da son derece pratiktir. Hemen gozdespor.com'a girerek Crocs Crocband Unisex Sandalet'i satın alarak yazın tadını çıkarabilirsin!

Kadın
Tümünü Görüntüle
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR